Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον 2ο  Νυχτερινό Αγώνα 10 χλμ. Πανεπιστημίων

Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον 2ο  Νυχτερινό Αγώνα 10 χλμ. ΠανεπιστημίωνΕξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον 2ο  Νυχτερινό Αγώνα 10 χλμ. Πανεπιστημίων “Universities 10 km Night Run-OPAP” ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 στα πλαίσια του 40ου  Επετειακού Μαραθωνίου της Αθήνας.

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΕΑΠ συμμετείχε με 213 φοιτητές του στο δρομικό γεγονός με την «ΕΑΠ Running Team» και είχε την 2η πολυπληθέστερη ομάδα ανάμεσα σε 115 Πανεπιστήμια και σχολές από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στον αγώνα.

Η Διοίκηση του ΕΑΠ συγχαίρει θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση  του μεγάλου αυτού, παγκόσμιας εμβέλειας, αθλητικού γεγονότος.

Το ΕΑΠ συμμετέχει διαχρονικά σε εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να ενώσουν εκπαιδευτικά, αθλητικά και πολιτιστικά, φοιτητές από Πανεπιστημιακές Σχολές της Ελλάδας, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο και θα παραμείνει αρωγός σε παρόμοιες δράσεις

πιερακάκης

Πολυτεχνείο: το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη

φραγκούλης

Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Περρής: επιστρέφουν με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο γκαλά