Συναυλία Νεανικής Χορωδίας Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης

Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

μεγαρο μουσικης θεσσαλονικης

Όλα τα μειωμένα εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.

Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.

Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.

Διοργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μία συγκινητική και ατμοσφαιρική βραδιά για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του. 
Οι 90 υπέροχες νεανικές φωνές των τριών χορωδιακών τμημάτων του Συλλόγου (Φυτώριο, Παιδική και Νεανική χορωδία), θα σας οδηγήσουν -με όχημα τη μουσική- σε κάθε γωνιά της γης, μέσα από ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Από θρησκευτικούς ύμνους και παραδοσιακά carols διαφόρων λαών, μέχρι jazz εναρμονίσεις και spiritual tunes, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές γνωστές μελωδίες σε διαφορετικές γλώσσες, μελωδίες που ακούγαμε τις γιορτές και προετοίμαζαν τα πιο γλυκά και τρυφερά Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων.
Μία μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια που δεν πρέπει να χάσετε!