SNF RUN 2024: Μπαίνουμε στον νέο χρόνο με το δεξί… αθλητικό παπούτσι

Με την αλλαγή του χρόνου κάποιοι θέτουν συγκεκριμένους στόχους, ενώ άλλοι αφήνουν τον νέο χρόνο να τους δείξει τον δρόμο. Εάν όμως υπάρχει ήδη μια διαδρομή φτιαγμένη για εσένα γιατί να μην την ακολουθήσεις;

snf run

Το γούρι σου φέτος ξεκινάει στη γραμμή εκκίνησης του SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο οποίος υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος. Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ έχει ήδη σχεδιαστεί για να σε γεμίσει δυναμισμό, θετική ενέργεια, γέλια και αξέχαστες αναμνήσεις από τα πρώτα λεπτά του νέου έτους!

Τρέξε και εσύ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ακριβώς μετά το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και λίγο πριν το μεγάλο party που θα γίνει στην Αγορά! 

Ο SNF RUN: 2024 FIRST RUN είναι ανοιχτός σε όλες και όλους και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους. 

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου, 00:04, στο ΚΠΙΣΝ

Έναρξη εγγραφών: 1/12/2023

Λήξη εγγραφών: 26/12/2023