TEDxPatras 2023 – Bridging Within

Το TEDxPatras επιστρέφει για έβδομη φορά πιο διευρυμένο από ποτέ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. Με το φετινό εισιτήριο εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας σε ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο εμπνευσμένες ομιλίες καθώς και παράλληλες δραστηριότητες.

tedx

Περισσότεροι από 12 ομιλητές, 3 performances, fireside charts με εξειδικευμένα στελέχη και μοναδικά workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε. 

Το TEDxPatras στηρίζεται στη συμμετοχή του κοινού, των συνεργατών, και μιας εκτεταμένης ομάδας εθελοντών που με πάθος και αγάπη διαχέουν στην κοινωνία ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Περισσότερες πληροφορίες: https://2023.tedxpatras.com/.


Σε έναν κόσμο που ορίζεται από διαχωρισμούς και όρια, υπάρχει μια λέξη με εξαιρετική δύναμη: “γεφύρωση”. Διαθέτει την ικανότητα να συνδέει, δημιουργώντας μονοπάτια που μας οδηγούν σε νέους ορίζοντες. Όταν όμως την εμπλουτίζουμε με την ουσία της “εσωτερικότητας”, συμβαίνει κάτι πραγματικά βαθύτερο. Ένα ταξίδι ανακάλυψης ξεκινάει,  κατά το οποίο συνειδητοποιούμε τις συσχετίσεις που μας ενώνουν.

Το “Bridging Within” είναι ένα κάλεσμα για ουσιαστική δράση. Μας προτρέπει να τολμήσουμε να προχωρήσουμε πέρα από τη ζώνη ασφαλείας μας και να εξερευνήσουμε αχαρτογράφητα πεδία, αναλύοντας τον περίπλοκο ιστό των συνδέσεων που μας περιβάλλει. 

Μέσα σε αυτές τις συνδέσεις βρίσκεται το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, καθώς καταρρίπτουμε τις ψευδαισθήσεις των νοητικών ορίων και αξιοποιούμε την τεράστια δύναμη της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Η γεφύρωση μέσα μας εκτείνεται πολύ πέρα από την προσωπική ανάπτυξη. 

Επεκτείνεται στις ίδιες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος μας. Είτε πρόκειται για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις είτε για την ψυχαγωγία, λειτουργεί ως φάρος ελπίδας. Ενώνει οραματιστές και δημιουργούς που διευρύνουν τα όρια και που πιστεύουν ακράδαντα στη δυναμική της επιμονής και της εργατικότητας.

Μαζί, αναζητούμε μέσα μας, στις κοινότητές μας και στον κόσμο μας για να ανακαλύψουμε καινοτόμες λύσεις. Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα που μας διαχωρίζουν, διαμορφώνοντας ένα πιο συνεκτικό και ισορροπημένο μέλλον.

Στο TEDxPatras 2023, θα εξερευνήσουμε, θα συνδεθούμε και θα ενεργοποιήσουμε τις άπειρες δυνατότητες του “Bridging Within”.

Αγοράζοντας το εισιτήριο, εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις του TEDxPatras 2023, την πρόσβαση στις ομιλίες και τις συζητήσεις στην Κεντρική και την Εναλλακτική Σκηνή, καθώς και τη συμμετοχή σε παράλληλα προγράμματα. Επιπλέον, το εισιτήριο προσφέρει πρόσβαση σε φαγητό και όλες τις παροχές και εκπλήξεις από τους συνεργάτες μας. Οι θέσεις διατίθενται σύμφωνα με την πρακτική “free seating”, χωρίς την δυνατότητα κράτησης ή δέσμευσης σε καμία περίπτωση. Η εγγραφή για συγκεκριμένες δραστηριότητες και workshops θα γίνεται μέσω διαδικασίας προεγγραφής για όσους αποκτήσουν εγκαίρως το εισιτήριό τους. Οι πληροφορίες για τα παράλληλα προγράμματα και τη δυνατότητα προεγγραφής θα ανακοινώνονται μέσω e-mail στους κατόχους εισιτηρίων τη στιγμή της αποστολής, ή μέσω social media.