Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έρχεται στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έρχεται στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για μία μοναδική γιορτινή συναυλία! Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στο Mylos Club.

τσαλιγοπουλου

Ύστερα από μία συναρπαστική και απόλυτα επιτυχημένη συναυλιακή σεζόν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της μοιράζονται τώρα με τους φίλους τους στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα εκείνο που μάγεψε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε!
Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο, αλλά και τις μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες.

Διαθέτοντας μία μοναδικά εκφραστική φωνή και έναν απολύτως ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό της στη σκηνή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σταθερά μέσα στα χρόνια μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Στις χριστουγεννιάτικες συναυλίες της στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται ένα αστραφτερό εορταστικό πρόγραμμα, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής.
Ραντεβού στις  23 Δεκεμβρίου στο Mylos Club για μία μοναδική γιορτινή συναυλία! γεμάτη λάμψη, φως, σπουδαία τραγούδια και την καλύτερη διάθεση για τις πιο γιορτινές μέρες της χρονιάς!