Α Tribute to Elvis Presley: Looking for Trouble

Στις 7 Ιανουαρίου, η αυλαία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ πέφτει με ακόμα περισσότερη ενέργεια για το νέο έτος που ήρθε.

elvis presley

Στην καρδιά του ΚΠΙΣΝ, στην Αγορά, ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ ζωντανεύει, για μία και μοναδική βραδιά,  και προσκαλεί όλες και όλους σε μία γιορτή με ελεύθερη είσοδο. 

Καμία άλλη φιγούρα της pop κουλτούρας δεν υπήρξε τόσο διαχρονικά συναρπαστική και τόσο συναρπαστικά γοητευτική όσο ο Elvis Presley –κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό αν αναλογιστούμε ότι αυτή τη στιγμή μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν σχεδόν 100.000 επίσημοι μίμοι του.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, o Elvis αναστάτωσε τις εφηβικές συνειδήσεις, ανέτρεψε τις κοινωνικές νόρμες και κατέρριψε τους μουσικούς καθωσπρεπισμούς. Την ίδια στιγμή, μετατράπηκε ο ίδιος στην μία ιδιαίτερη ενσάρκωση του Αμερικανικού Ονείρου: υπήρξε, ταυτόχρονα, καινοτόμος και υπερβολικός σε όλα του. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε νέα γενιά μουσικόφιλων συνεχίζει να ανακαλύπτει την μουσική του παρακαταθήκη με την ίδια θέρμη και λαχτάρα.

Για το αφιέρωμα του ΚΠΙΣΝ στον Elvis Presley ενώθηκαν μουσικοί από τις τρεις πιο «καθαρόαιμες» ροκ εν ρολ μπάντες της Αθήνας, των DK & The Band, των Jitterbugs και των HiRollers, σε μια απολαυστική βραδιά που καλύπτει ολόκληρη τη δισκογραφία του, από το «That’s All Right» και το «Mystery Train» μέχρι το «Heartbreak Hotel» και το «Blue Suede Shoes» και από το «Hound Dog» και το «Jailhouse Rock» μέχρι το «It’s Now or Never», το «A Little Less Conversation» και το «Suspicious Minds». 

Η Elvis Tribute Band αποτελείται από τους:
Δημήτρης Κελένης – Tραγούδι (D.K. & The Band)
Νίκος Ταλιαδούρος – Κιθάρα (D.K. & The Band – Jitterbugs)
Χρήστος Ζώης – Κοντραμπάσο, Τραγούδι (Jitterbugs – HiRollers)
Παναγιώτης Ήντας – Τύμπανα (D.K. & The Band – Jitterbugs – HiRollers)
Άγγελος Τσουρέλης – Πιάνο (HiRollers)
Λευτέρης Δερλός – Σαξόφωνο (HiRollers)
Κώστας Κρανιδιώτης  – Σαξόφωνο (HiRollers)
Ειρήνη Δημοπούλου – Τραγούδι (Swing Shoes – Maximum High – Φέλλα)
 

Κυριακή 07/01, 20.00

ΑΓΟΡΑ

Ελεύθερη Είσοδος

H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).