Απονομή Βραβείου Athens Photo World 2023

Το Athens Photo World, συνεπές στην δέσμευσή του προς τους φωτογράφους και τους φωτορεπόρτερ που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και την Κύπρο, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το 2019, διοργάνωσε και φέτος τον ετήσιο διαγωνισμό.

athens photo world

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έληξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, με σημαντικό αριθμό ταλαντούχων, νέων και αναγνωρισμένων φωτορεπόρτερ που έχουν υποβάλει σημαντικό έργο -της τελευταίας τετραετίας, αλλά και της τελευταίας χρονιάς. 

Οι κριτές της φετινής επιτροπής, Παναγιώτης Παππάς (φωτογράφος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Photometria), Νίκος Πηλός (φωτογράφος  και φωτορεπόρτερ) και Κάτια Χριστοδούλου αξιολόγησαν τις υποβληθείσες δουλειές και προέκριναν τους τρεις φιναλίστ, οι οποίοι (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: 

-Αντώνης Πασβάντης με τη δουλειά The last community 
-Νίκος Πρίπορας με τη δουλειά Westland, μια φωτογραφική εξερεύνηση της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης 
-Παναγιώτης Ρόντος με τη δουλειά Μόλα

Ο νικητής του φετινού χρηματικού Βραβείου Athens Photo World, θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.  

Λεζάντες:
1. Αντώνης Πασβάντης, «Στιγμιότυπο Δρόμου», από το The last community
2. Νίκος Πρίπορας, από το Westland, μια φωτογραφική εξερεύνηση της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης
3. Παναγιώτης Ρόντος, «Ένας Αιγύπτιος ψαράς προσεύχεται στην πλώρη του σκάφους, στον κόλπο της Καβάλας, στο Θρακικό πέλαγος στην βόρεια Ελλάδα», από το Μόλα

Παρασκευή 23/02 | 19.00
ΦΑΡΟΣ
Ελεύθερη είσοδος

Back to Top