Ημέρες Απασχόλησης +Ergasia | 16 & 17 Φεβρουαρίου 2024

Οι Ημέρες Απασχόλησης με τον τίτλο “+Ergasia”, είναι μία από κοινού ενέργεια του SolidarityNow και της Odysseaμε στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας ανθρώπων που αναζητούν εργασία και εργοδοτών/εταιρειών.

ημέρες απασχόλησης

Στη διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση θα δοθεί η δυνατότητα σε ταλαντούχα άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα να συνδεθούν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό.

Η εκδήλωση “+Ergasia” θα πραγματοποιηθεί:

  • Παρασκευή 16/2, ώρες 10.00 – 18.00 &
  • Σάββατο 17/2, ώρες 10.00 – 17.00

στην αίθουσα Μηχανουργείο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Αν ψάχνετε για δουλειά ή επιθυμείτε να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, τότε το Job Fair +Ergasia είναι η κατάλληλη εκδήλωση για εσάς!

Αν είστε υποψήφιος θα έχετε την ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε επί τόπου συνεντεύξεις με πάνω από 20 εταιρείες που ηγούνται σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τουριστικός, βιομηχανικός, κλάδος εστίασης κλπ. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε συναρπαστικά εργαστήρια όπου θα αποκομίσετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνετε περιζήτητοι στην αγορά εργασίας!

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στις Ημέρες Απασχόλησης “+Ergasia”, εδώ.

Αν είστε εκπρόσωπος εταιρείας και επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο Job Fair, μπορείτε να καλέσετε στο +30 210 8220883-(116)- Mob: 6984207957, να μας στείλετε email στο aoikonomopoulou@solidaritynow.org ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εδώ.