Athens Cocktails: στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ.

athens cocktails

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Greenall’s Gin, Bayou Rum και The Busker Whiskey.


Τα Athens Cocktails είναι το πρωτοποριακό και διαδραστικό event, μέσω του οποίου κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails και τους καλύτερους bartenders της πόλης. Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Από το μεσημέρι στις 15:30 έως στις 23:30, με ελεύθερη είσοδο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€. Στην εκδήλωση συμμετέχει με street food το πασίγνωστο Falafeladiko με ethnic γεύσεις. Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γευτεί υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, new wave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, DJ Chairman και Mighty Robot.

Στην εκδήλωση θα παραδοθούν δωρεάν σεμινάρια Cocktails για αρχάριους, από καταξιωμένους bartenders, στο χώρο του Creative Lab 2 της Δημοτικής Αγοράς, σε 2 τμήματα των 45 λεπτών, μεταξύ 16:00 και 18:00. Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με ένα απλό μήνυμα (ονοματεπώνυμο και e-mail) και Like στα social media των Athens Cocktails.

Με την Υποστήριξη:
The Busker: To Busker είναι ένα νέο brand Ιρλανδέζικου Whiskey. Νεαρό, αλλά πλούσιο σε γεύση και σε αρώματα. Παράγεται στο αποστακτήριο Royal Oak Distillery, το οποίο είναι το 4ο μεγαλύτερο σε όγκο παραγωγής whiskey και το πρώτο στην Ιρλανδία που παράγει όλους τους τύπους Ιρλανδέζικου Whiskey σε μία ιδιόκτητη εγκατάσταση.