1st Printed* Athens Art Weekend: έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Κάποιοι επιμένουν να αφιερώνονται στην τέχνη ακόμα και στους πιο χαλεπούς καιρούς! Ανάμεσα τους είναι και οι εγχώριοι γραφίστες, εικονογράφοι, μεταξοτύπες, τυπογράφοι και καλλιτέχνες του δρόμου που συνεχίζουν με αφοσίωση και αγάπη να δημιουργούν έργα που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των γραφικών τεχνών.

printed


Με t-shirts, με καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, χαρακτικά, αφίσες καθώς και άλλα αντικείμενα τυπωμένα στο χέρι ή ψηφιακά, σε λίγα και συλλεκτικά ή περισσότερα αντίτυπα, οι πρωταγωνιστές των γραφικών τεχνών είναι οι άνθρωποι που ομορφαίνουν τον προσωπικό μας χώρο, είναι οι καλλιτέχνες πίσω από τις μπλούζες που φοράμε και τα graffiti που θαυμάζουμε στο δρόμο.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, οι δημιουργοί αυτοί, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τα έργα τους σε αυτό το αφιερωματικό διήμερο φεστιβάλ γραφικής τέχνης, όπου οι φίλοι του είδους θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να στηρίξουν τους ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες, αλλά και να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία.

Περίπου 50 εγχώριοι καλλιτέχνες: graphic designers, illustrators, screen printers, local t-shirt & streetwear brands, τυπογράφοι, συγκεντρώνονται για 1η φορά στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας, για να δημιουργήσουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις μοναδικές δημιουργίες τους, όπως καλλιτεχνικές μεταξοτυπίες, t-shirts, tote bags, poster, κούπες, κονκάρδες, καπέλα κ.α.

Μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη βόλτα στον πανέμορφο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, πασχαλινά δώρα και ψώνια, ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, συναντήσεις με φίλους, πολύ μουσική, μα πάνω από όλα μια γιορτή – αφιέρωμα στις γραφικές τέχνες, σε περιμένουν, σε αυτό το ανεπανάληπτο art market, το 1st PRINTED ATHENS ART WEEKEND, που διοργανώνεται για 1η φορά!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 14:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 21.04 από τις 11:00. Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 22:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη 42.


Στα περίπτερα του 1st PRINTED ATHENS ART WEEKEND, συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι:

A.D. VISIONS
ARCH LAB 10
ARTI DESIGNS STUDIO
ARTY’S INSANE ART
BAKAYARO
BIRDS AND LOFTS
BRICK HOME STUDIO
DANAI GKONI ILLUSTRATING URBAN STORIES
DRUANTIA DESIGN
FAYE NALA
HEARTBEATINK
INKSPIT RATS
JEZUS_CHRIZT
KONI RAPH
KYVOS INCORPORATION
LITTLE STONE STUDIO
MANOLIS ALMPANIS ILLUSTRATION
MANSTER DESIGN
NATTLING KUNST
NEF K. STUDIO
ONE BRAN
OUT OF MEDIUM
PETROS VOULGARIS. ART
PINATUBO
RAF THE ROUGH
REDY
SHOWER OF NERDS
STRANGE BREW
THEPROOF PRINT CLUB
THE QUICK BROWN FOX
VASIA MILIOU
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ
ΜΠΛΑΝΚ! MULTI ACTIVE STUDIO GALLERY

Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, MΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…