Single ή σε σχέση, η FREENOW σε πηγαίνει όπου θέλεις

Πλησιάζοντας στην πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, αυτή που γεμίζουν κόκκινες καρδιές οι βιτρίνες των καταστημάτων και η αγάπη είναι πρωταγωνίστρια παντού, η FREENOW μέσα από μία ενδιαφέρουσα έρευνα, αναδεικνύει μία εξίσου σημαντική ημέρα.

freenow

Την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Singles, η οποία πέφτει στις 15 Φεβρουαρίου, ως εναλλακτική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το 57% των Ελλήνων να πιστεύει ότι αξίζει να γιορτάζεται εξίσου.

Η FREENOW, το Νο1 Taxi app στην Ελλάδα, διεξήγαγε μια έρευνα μεταξύ κατοίκων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία επιβεβαιώνει ότι στους Έλληνες, ανεξάρτητα εάν βρίσκονται σε σχέση ή όχι, τους ευχαριστεί να περνούν χρόνο και μόνοι τους. Η έρευνα μεταξύ χιλιάδων χρηστών του FREENOW app περιλάμβανε 22% παντρεμένους, 41% σε μια μακροχρόνια σχέση και 37% ελεύθερους. Μάλιστα οι πλειοψηφία αυτών δηλώνει ότι με την ίδια διάθεση θα πήγαινε χωρίς παρέα σε ένα εστιατόριο, στο γυμναστήριο ή στο σινεμά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να κανονίζουν ταξίδια μόνοι τους, σε προορισμούς εντός Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Επιπλέον, τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι το καθεστώς μιας σχέσης δεν αποκλείει τους ελεύθερους από τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, άλλωστε η αγάπη αφορά όλους! Το 33% από αυτούς δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι μια καλή ευκαιρία να εκδηλώσουν την αγάπη τους σε κοντινά τους πρόσωπα και να περάσουν χρόνο με οικογένεια και φίλους. Αντίστοιχα, οι άνθρωποι που έχουν σχέσεις επιλέγουν στο μεγαλύτερο ποσοστό να γιορτάσουν την ημέρα με ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο.

Πώς επιλέγουν να μετακινηθούν; Είναι γεγονός, ότι οι περισσότεροι επιλέγουν το ταξί για να βγουν ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου, ως κορυφαίο προτιμώμενο μέσο μεταφοράς. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιλέγουν να βγουν μόνοι, είτε για κάποια δραστηριότητα είτε για διασκέδαση στην πόλη. Ο λόγος είναι απλός, καθώς σχεδόν το 1/3 των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το ταξί είναι ο πιο γρήγορος, ασφαλής και εύκολος τρόπος μετακίνησης.

Αξιοσημείωτο εύρημα της έρευνας ήταν ότι αρκετοί εκφράζουν μία ψυχολογική πίεση που αισθάνονται σχετικά με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τους μισούς να δηλώνουν ότι έχουν αντιμετωπίσει προκατάληψη σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις, λόγω του ότι ήταν μόνοι, χωρίς σύντροφο. Ως εκ τούτου, η πλειοψηφία όλων των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά το γεγονός ότι η Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Singles αξίζει να γιορτάζεται εξίσου.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας, η Κατερίνα Παπαζαχαρίου, Head of Marketing της FREENOW Ελλάδας αναφέρει: “​​Τα αποτελέσματα της έρευνας της FREENOW επιβεβαίωσαν ότι η Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Singles στις 15 Φεβρουαρίου, δεν χρειάζεται να γιορτάζεται μόνο από άτομα που δεν έχουν σύντροφο. Μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία για όλους να ακούσουν τις ανάγκες τους και να περάσουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους. Όντας στο πλευρό όλων, single ή σε σχέση, με τη FREENOW έχεις ταξί κάθε στιγμή, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.”

Η FREENOW, για να δώσει ακόμα περισσότερη ελευθερία συναισθημάτων, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να συστήσουν ένα φίλο, συγγενή ή σύντροφο να κατεβάσει την εφαρμογή λαμβάνοντας και οι δύο δώρα μετακίνησης στην επόμενη διαδρομή προς την αγαπημένη τους δραστηριότητα ή προς το ραντεβού τους. Κάθε μέρα, εκατομμύρια διαδρομές με τη FREENOW μπορεί να πυροδοτήσουν νέες ιστορίες που θα γραφτούν στο δρόμο, καθώς χιλιάδες οδηγοί βοηθούν τους επιβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους, όλα μέσα από μία εφαρμογή.