8 Αγαπημένες Ρομαντικές Ταινίες Να Δείτε του Αγίου Βαλεντίνου

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε μερικές all-time classic ρομαντικές ταινίες να απολαύσετε σε αυτήν την τόσο διαφορετική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

αγίου βαλεντίνου

Οι ρομαντικές ταινίες θεωρούνται από πολλούς ως ένοχη απόλαυση, αλλά εμας δεν παύουν να μας συγκινούν και ενίοτε να μας υπενθυμίζουν πως υπάρχει ρομαντισμός σε τούτο τον μάταιο κόσμο.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας για ταινίες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

  • Όταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι (1989) – Διάρκεια 96’ – Πρωταγωνιστούν: Μπίλι Κρίσταλ, Μεγκ Ράιαν
When Harry met Sally... (1989) - Trailer HD Remastered

Ο Χάρι και η Σάλι επιμένουν να παραμένουν φίλοι χωρίς να είναι εραστές. Είναι όμως δυνατή η αληθινή φιλία ανάμεσα σε δυο εκπροσώπους των αντίθετων φύλων;

  • Πρόγευμα στο Τίφαννυς (1961) – Διάρκεια 115’ – Πρωταγωνιστούν: Όντρεϊ Χεπμπορν – Τζορτζ Πέπαρντ
Breakfast at Tiffany's (1961) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Μια γοητευτική κοσμική συναντά έναν νεαρό συγγραφέα ο οποίος έχει μόλις μετακομίσει στην πολυκατοικία της. Αρχίζουν να συναναστρέφονται την υψηλή νεοϋορκέζικη κοινωνία και, μέσα από την ιδιαίτερη σχέση τους, ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό.

  • Άγρυπνος στο Σιάτλ (1993) – Διάρκεια 106’ – Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς – Μεγκ Ράιαν
Sleepless in Seattle (1993) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Ενας μικρός που έκανε έκκληση στο ραδιόφωνο να βρεθεί σύζυγος για τον χήρο πατέρα του, διαλέγει ως υποψήφια νύφη μια δημοσιογράφο, η οποία μένει στην άλλη άκρη της Αμερικής.

  • Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ (1999) – Διάρκεια 119’ – Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς – Χιου Γκραντ
Notting Hill Official Trailer #1 - (1999) HD

Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ’ ένα Λονδρέζο βιβλιοπώλη, αλλά όταν η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια θεά της σόου μπίζνες.

  • Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς (2001) – Διάρκεια 91’ – Πρωταγωνιστούν: Ρενέ Ζελβέγκερ – Χιου Γκραντ – Κόλιν Φερθ
Bridget Jones's Diary Trailer (2001)

Μια 32χρονη νευρωτική Λονδρέζα, που μόλις αποφάσισε να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της, έχει μια ατυχή ερωτική σχέση με το αφεντικό της, την ίδια ώρα που προσπαθεί να την πλησιάσει ένας μεγαλοδικηγόρος και παλιός οικογενειακός φίλος.

  • Το Ημέρολόγιο (2004) – Διάρκεια 124’ – Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκοσλινγκ – Ρέιτσελ Μακ Άνταμς
The Notebook Movie Trailer [HD]

Η Άλι, μια ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχάιμερ, βρίσκει ανακούφιση στο ερωτικό ημερολόγιο που της διαβάζει καθημερινά ένας συνταξιούχος. Η ιστορία του γυρίζει την αφήγηση στη Βόρεια Καρολίνα του 1940, όταν η νεαρή τότε Άλι ερωτεύτηκε παράφορα έναν εργάτη παρά τις αντιρρήσεις της πλούσιας οικογένειάς της.

  • Κάθε φορά Πρώτη φορά (2004) – Διάρκεια 100’ – Πρωταγωνιστούν:  Άνταμ Σάντλερ – Ντρου Μπάριμορ
50 First Dates (2004) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Λόγω ατυχήματος, η Λούσι πάσχει από απώλεια προσωρινής μνήμης και συνεπώς δεν θυμάται τίποτα από το πρώτο (και χαριστικό) φλερτ του Χένρι. Εκείνος όμως έχει βαλθεί να την κατακτήσει διεκδικώντας τον έρωτά της κάθε μέρα από την αρχή.

  • Ξαφνικά … 30 (2004) – Διάρκεια 98’ – Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Γκάρνερ – Μαρκ Ράφαλο
13 Going on 30 (2004) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Η 13χρονη Τζένα Ρινκ μέσα σε μια νύχτα και μέσω μιας μαγικής ευχής, θα γίνει μια επιτυχημένη και γοητευτική γυναίκα 30 χρονών! Ξαφνικά, αποκτά όλα αυτά που πάντοτε επιθυμούσε, αλλά χάνει τον καλύτερό της φίλο, Μαρκ. Τώρα, αυτή η ώριμη γυναίκα πρέπει να επινοήσει τη δική της μαγεία για να βοηθήσει το κοριτσάκι που κρύβεται μέσα της να βρει την αληθινή αγάπη που άφησε πίσω της…