To πρώτο Fuckup Nights Athens αγκάλιασε την αποτυχία με πολλή αγάπη!

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, η αποτυχία εορτάστηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στον χώρο του Innovathens της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Εκεί συγκεντρώθηκε ανυπόμονο κοινό που αποφάσισε να περάσει εναλλακτικά τον Βαλεντίνο του, παρακολουθώντας το πρώτο Fuckup Nights Athens, δηλαδή μία σειρά ομιλιών και ευκαιριών δικτύωσης γύρω από την αξία της αποτυχίας για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

fuck up nights

Στην πρώτη συνάντηση των fuckuppers στην Αθήνα, τρεις χαρισματικοί ομιλητές μοιράστηκαν με το κοινό συναρπαστικές ιστορίες αποτυχίας με διαφορετικό περιεχόμενο και από τη δική τους οπτική γωνία, οι οποίες όμως είχαν ως κοινό συστατικό στοιχείο την ανάδειξη της σημασίας μιας μεγάλης αποτυχίας για την αφύπνιση και την ανάκαμψη ενός ατόμου προς τις επιτυχίες της ζωής.

Η πρώτη ομιλία της βραδιάς άνηκε στην Ιόλη Τσόλκα, Content και Social Media Manager, η οποία, πιστή στο κλίμα της ημέρας, είχε το θάρρος να ανοίξει την καρδιά της μοιραζόμενη μία εκπληκτική ιστορία ερωτικού και μετέπειτα επαγγελματικού ναυαγίου, που τελικά της δίδαξε πολλά για τις αντίρροπες και συνυπάρχουσες δυνάμεις της δημιουργίας και της καταστροφής μέσα στη ζωή. Επόμενος στη σειρά ήταν ο Μάριος Ατζέμης, συντονιστής δράσεων μείωσης βλάβης στον σύλλογο “Θετική Φωνή”, ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει και να συγκλονίσει το κοινό με την αυθεντικότητα της εξιστόρησης του προσωπικού του αγώνα προς την αναγέννηση. Τέλος, η δημιουργός του Replayce Education, Έρρικα Πρεζεράκου αφηγήθηκε με ψυχαναλυτική διάθεση τον τρόπο που βρήκε ένα νέο κάλεσμα προς τη ζωή μετά από μία μεγάλη ατυχία στην αθλητική της σταδιοδρομία. 

Το τέλος των ομιλιών βρήκε κοινό, ομιλητές και διοργανωτές να ενώνονται σε μία μεγάλη παρέα υπό funky μουσική, απολαμβάνοντας μπύρες, κοκτέιλ και πίτσα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη βραδιά απόλυτης αποτυχίας!

Τι είναι το Fuckup Nights;

Η έμπνευση για το  Fuckup Nights ήρθε σχεδόν πριν από 10 χρόνια, όταν μια ομάδα ατόμων στο Μεξικό αποφάσισε να ανοίξει έναν χώρο συνάντησης για την ευαλωτότητα. Ένα μέρος όπου θα τους επιτρεπόταν να εκφράσουν ελεύθερα την ατελή άποψή τους και όπου θα γινόταν σαφές ότι τα fuckups είναι μέρος της καθημερινότητας. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα και σειρά ομιλιών που μοιράζεται ιστορίες αποτυχίας. Σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, οι ομιλητές σηκώνονται μπροστά σε μια αίθουσα γεμάτη αγνώστους για να μοιραστούν τη δική τους επαγγελματική αποτυχία. 

Ακολουθήστε μας!