Whiskey Live Athens: 2-3 Μαρτίου στη Τεχνόπολη

Η μεγαλύτερη έκθεση για whisky σε όλο τον κόσμο προσγειώνεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στις 2-3 Μαρτίου. Ένα διήμερο γεμάτο Whisky αλλά και Gin, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Ώρες διεξαγωγής 13.00-22.00.

whiskey live

Το ουίσκι δεν θέλει βιασύνη και άγχος. Θέλει να είσαι χαλαρός, να φέρεις το ποτήρι κοντά στη μύτη και να ανακαλύψεις τα αρώματά του αργά και σταθερά. Όποτε είσαι έτοιμος, να πάρεις μια γεμάτη γουλιά στο στόμα, χωρίς να την καταπιείς αμέσως. Να την αφήσεις για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθούν οι αδένες και έτσι να νιώσεις κάθε γεύση από το uisge beatha, όπως λέγεται το ουίσκι στη γλώσσα των Κελτών Σκωτών και σημαίνει “το νερό της ζωής”. Το ουίσκι δεν είναι “fast drink”. Είναι απόλαυση.

Περισσότερα από 300 σπάνια & ιδιαίτερα ουίσκι από Σκωτία, Ιρλανδία & Αμερική, αλλά και μερικά ακόμα “διαμαντάκια” από όλον τον κόσμο προσφέρονται σε ένα whisky tasting event για όλους τους μυημένους στον χρυσαφένιο αυτόν “βασιλιά” των αποσταγμάτων. Στο Whisky Live θα δοκιμάσουμε ουίσκι από μικρούς παραγωγούς με ιδιαίτερες εμφιαλώσεις, που βγάζουν μόνο λίγα και εκλεκτά μπουκάλια, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και limited edition ουίσκι από γνωστές εταιρείες κολοσσούς, ενώ για τους λάτρεις του τζιν θα βρούμε ένα Gin Garden με ιδιαίτερες ετικέτες gin προσφερόμενες για tasting

Στις 2&3 Μαρτίου η απόλαυση θα φτάσει στο top στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,με τον μεγαλύτερο διεθνή θεσμό εκδηλώσεων γύρω από το ουίσκι, το Whisky Live. Το Whisky Live, το οποίο αυτή τη στιγμή γίνεται σε περισσότερες από 30 πόλεις παγκοσμίως, ξεκίνησε από το Παρίσι και το Λονδίνο το 2000 και θεωρείται το μεγαλύτερο και μακροβιότερο event ουίσκι σε όλο τον κόσμο.

 Φυσικά θα υπάρχει και liquer shop από την Cava Nektar, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές,  cocktail street, όπου εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν τόσο γνωστά και αγαπημένα cocktailsκαι street food corner με πεντανόστιμες λιχουδιές για να συνοδεύσουμε το ποτό μας.

Τα εισιτήρια όπως και πέρυσι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες…

Τα απλά και τα VIP.

Στα απλά εισιτήρια ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει όλες τις ετικέτες που βρίσκονται στον χώρο του whisky live, να περιηγηθεί στα gin, ενώ στο VIP ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να βρεθεί στο χώρο του VIP lounge ο οποίος έχει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ετικέτες whisky αξίας από 120 € και άνω. Κλείνοντας μία συγκεκριμένη ώρα για tasting πιο ακριβων ετικετών whisky.

Ημερήσιο εισιτήριο: Δυνατότητα δοκιμής σε όλες τις ετικέτες που βρίσκονται στον χώρο του Whisky Live, δυνατότητα περιήγησης στα gin, δυνατότητα παρέυρεσης στα master classes. Οι ίδιες παροχές ισχύουν και για το διήμερο εισιτήριο.

Combo ημερήσιο εισιτήριο: (coctail&food). Όλες οι παροχές του απλού εισιτηρίου+food

V.I.P εισιτήριο: Όλες οι δυνατότητες του απλού εισιτηρίου/combo εισιτηρίου+ την δυνατότητα να βρεθεί ο κάτοχος στον χώρο του V.I.P lounge, ο οποίος έχει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ετικέτες whisky αξίας 120€ και άνω.

Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com