Χρήστος Μάστορας: μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του – εικόνες που σοκάρουν

Ο Χρήστος Μάστορας αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

μάστορας

Οφείλετε όπως λέει στον Covid που είχε περάσει και ονομάζεται αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Ευτυχώς τώρα είναι καλά και θα γυρίσει στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Σάκη Ρουβά.

Έγραψε το εξής στο ποστ που ανέβασε, μάλιστα το συνόδευσε από ανατριχιαστικές εικόνες:

“Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας και ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν.
Για την οικογένειά μου πεθαίνω, για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν .
Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.
Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το.
Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..
Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό, την Δήμητρα Πορτάλιου ( @mimiport_242 ) να με προσέχει σε κάθε βήμα”.