Από νεαρή ηλικία, ο Yazid είχε μόνο ένα πάθος: τη ζαχαροπλαστική. Μεγαλωμένος σε ανάδοχες οικογένειες, ο νεαρός έχει διαμορφώσει έναν αδάμαστο χαρακτήρα. Θα ταξιδέψει από το Epernay ως το Παρίσι, περνώντας από το Μονακό και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να εργαστεί για τους μεγαλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής και να γίνει ο καλύτερος.
Ακολουθεί συζήτηση με τους Σεφ:
Στέλιο ΠΑΡΛΙΑΡΟ, Σεφ ζαχαροπλαστικής
Marie SIMON, Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γλυκών Τεχνών
Arnaud LARHER, βραβευμένος MOF ζαχαροπλαστικής
Συντονίζει ο Jean-Marie HOFFMANN, Σεφ της Πρεσβείας της Γαλλίας
Πριν την προβολή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί γαλλικά εδέσματα στο μπιστρό του Γαλλικού Ινστιτούτου «Maya le Bistro»:
17:00-19:00│ ΜΠΑΡ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Η Délifrance προσφέρει στο κοινό γαλλικά κρουασάν.
18:00-19:00│ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΕΠΑΣ
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει στο κοινό κρέπες.