Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Gagarin

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Gagarin στο κέντρο της Αθήνας.

χειμερινοί κολυμβητές

Μια βραδιά που αναμένεται να είναι μοναδική, όχι μόνο λόγω της μουσικής αλλά κυρίως γιατί κάθε συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι οι εκρηκτικοί The Speakeasies Swing Band που θα ανοίξουν τη συναυλία με το κέφι, το ταπεραμέντο και τις αστραφτερές μουσικές τους.


Αρκετούς μήνες μετά τη τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το μακροβιότερο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, με αδιάλειπτη παρουσία εδώ και 44 χρόνια, θα ανέβει στη σκηνή του Gagarin «σαν ροκ συγκρότημα». Σε πλήρη απαρτία, έτοιμοι να τα πουν όλα, μέσα από ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, με πολλά τραγούδια από τους οκτώ δίσκους τους αλλά και πολλά ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί κοινό μυστικό για το φανατικό κοινό τους και αλάνθαστη συνταγή της επιτυχίας τους, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους και σίγουρα θα πλαισιωθούν από φίλους που τραγουδούν. 

Γι’αυτό αγαπάμε τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τους ακολουθούμε πιστά σε κάθε τους νέο προσκλητήριο. Κάθε συναυλία είναι μία διαφορετική, sui generis παράσταση, που μένει αξέχαστη, σε ξαφνιάζει, σε ξεσηκώνει, σε βγάζει από τη συνθήκη σου. Γιατί κανείς δεν νιώθει απλός θεατής σε μια τέτοια συναυλία. Ο Μπακιρτζής και η παρέα του, με αμεσότητα, χιούμορ και χωρίς κανέναν προβληματισμό σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι και εσύ μέρος αυτού του σχήματος, πως μοιράζεσαι τις ιστορίες που λένε, πως ήσουν κι εσύ εκεί.

Και θα είμαστε όλοι και όλες εκεί, στις 24 Φεβρουαρίου, στο νέο τους ραντεβού με το συναυλιακό κοινό, στο Gagarin, για να απολαύσουμε και τους εξαιρετικούς The Speakeasies Swing Band που θα ανοίξουν τη συναυλία με κέφι και φρεσκάδα παίζοντας swing, jazz και blues, μπλέκοντας την Αμερική, την Dixieland και τον μεσοπόλεμο με τη Μεσόγειο και την Ανατολή και ανεβάζοντας την θερμοκρασία της βραδιάς όπως πρέπει σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.

Μια ημερομηνία που δεν θα ξεχάσουμε για ένα live που περιμένουμε με ανυπομονησία: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin με Χειμερινούς Κολυμβητές και όλους εμάς!

Πληροφορίες:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin (Λιοσίων 205)
Προπώληση μέσω more.com: 13 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
*Το θέαμα είναι για όρθιους και δεν θα υπάρχουν θέσεις καθήμενων
Παραγωγή: Melodica Art Productions
Επικοινωνία: Zuma Communications