Primer Music Festival 2024

To Primer Music Festival, το απόλυτο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024, μεγαλύτερο από ποτέ!

primer festival

Το παιδί-θαύμα της παγκόσμιας pop και ηλεκτρονικής σκηνής, MARTINGARRIX, είναι ο headliner του Main Stage την Κυριακή 8/9 (2η μέρα του φεστιβάλ)!

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο απόγειο της φήμης αλλά και της δημιουργικότητάς του, ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 8 χρόνια.

Η καριέρα του ξεκινάει το 2013 με το “Animals” ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της dance μουσικής , κάνοντας αρχή με το “Don’t Look Down” μαζί με τον Usherκαι το “The Only Way Is Up” με τον Tiësto.

Στο Spotify έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια σε ακροατές κάθε μήνα και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα events και φεστιβάλ του πλανήτη: Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2018, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella, Lollapalooza ενώ το 2020 του ανατέθηκε το επίσημο θέμα για το τουρνουά του UEFA EURO.

Εκτός του κλασικού open-air, main stage στην Πλατεία Νερού, φέτος προστίθεται ένα ακόμη venue, το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do (Faliro Sports Pavilion), για να στεγάσει το Afterhours Stage (Σάββατο 7/9), ξεπερνώντας τις 20 ώρες μουσικής συνολικά.

Περίπου 20 είναι και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στα decks του Primer τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής της χρονιάς.
 

Η προπώληση συνεχίζεται με έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή(Early Bird).