Εκπαιδευτήρια Δούκα: άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τις Υποτροφίες

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ανακοινώνουν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής τόσο στις Yποτροφίες του σχολείου, όσο και στις υποτροφίες που προσφέρονται από το Stelios Philanthropic Foundation για το σχολικό έτος 2024-2025 είναι διαθέσιμες έως και την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 καλώντας τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

δούκα υποτροφίες

Πιο αναλυτικά, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απονέμουν, σε συνέχεια εξετάσεων, Υποτροφίες σε μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία, και την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate και επιδεικνύουν συστηματικά Υψηλή Ακαδημαϊκή Επίδοση ή έχουν λάβει Αθλητικές ή Πολιτιστικές Διακρίσεις. Για το ερχόμενο σχολικό έτος, αναμένεται να χορηγηθούν 11 Υποτροφίες σε νέους μαθητές με Yψηλή Ακαδημαϊκή Επίδοση, 11 Υποτροφίες σε νέους μαθητές με Αθλητικές ή Πολιτιστικές  Διακρίσεις και 3 Υποτροφίες σε νέους μαθητές, παιδιά Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Κάθε υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει μόνο σε μία κατηγορία υποτροφιών και να λάβει μέρος στις εξετάσεις, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και κατόπιν δήλωσης συμμετοχής που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Την ίδια στιγμή και σε συνεργασία με το Stelios Philanthropic Foundation του Sir Στέλιου Χατζηϊωάννου, απόφοιτου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, προσφέρονται  2 πλήρεις Υποτροφίες διάρκειας 3 ετών και απευθύνονται σε μαθητές που ολοκληρώνουν την Γ΄ Γυμνασίου με σκοπό να φοιτήσουν στο International Baccalaureate, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου.

Οι εξετάσεις και για τις δύο περιπτώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Δηλώσεις Συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Υποτροφιών μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο Link: https://doukas.edu.gr/ypotrofies/