Διαδικτυακή Διάλεξη: “Η Αναδυόμενη Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και οι Προοπτικές της Εργασίας”

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και το Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σας προσκαλούν την Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024, και ώρα 18.30 μ.μ. στη διαδικτυακή διάλεξη του κ. Θεόφιλου Μυλωνά με θέμα “Η Τεχνολογική Εξέλιξη στη Διοίκηση Οικονομίας: Η Αναδυόμενη Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και οι Προοπτικές της Εργασίας”. Η ομιλία θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογική εξέλιξη επηρεάζει τα διάφορα επαγγέλματα, ειδικά στην αναδυόμενη εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Συγκεκριμένα, θα εξεταστούν, μέσα από μια τεχνολογική διαδρομή, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτήν την εξέλιξη, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο οι φοιτητές, μελλοντικοί επαγγελματίες μπορούν να προετοιμαστούν για τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας σε αυτό το πεδίο. Επιπλέον, θα τονιστεί η ανάγκη για συνεχή μάθηση και προσαρμογή σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία είναι συνεχώς εξελισσόμενη, και θα παρουσιασθούν πιθανές διαδρομές επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο ομιλητής έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα. Είναι ιδρυτής εταιριών τεχνολογίας και μέτοχος σε τεχνολογικό fund που επενδύει σε πρώιμες νεοφυείς επιχειρήσεις που εστιάζουν στις τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Είναι, τέλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας & Πληροφορικής Ελλάδος. Η διάλεξη θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον σύνδεσμο https://youtube.com/live/6hlEEQoTihk?feature=share