Το Jameson Connects επιστρέφει και υποδέχεται τους Nothing But Thieves

Μετά το άμεσο sold out της πολυαναμενόμενης συναυλίας τους και τη μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια, οι Nothing But Thieves θα εμφανιστούν και την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Παλιο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, στα πλαίσια του Jameson Connects.

nothing but thieves

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Στην περίπτωση νέου sold out, δεν θα προστεθεί κι άλλη ημερομηνία.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
21 ευρώ (early bird), 24 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τo www.more.com, τα καταστήματα Public και το υπόλοιπό δίκτυο του More (πρώην viva).

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

—————————————————————–

Το JAMESON CONNECTS επιστρέφει και υποδέχεται τους:

NOTHING BUT THIEVES
στην 1 η headlining εμφάνιση τους στην χώρα μας!

Τo Jameson Irish Whiskey επιστρέφει με τα JAMESON CONNECTS music sessions και υπερήφανα παρουσιάζει τους «καυτούς» Nothing But Thieves στην πρώτη headlining εμφάνιση τους στη χώρα μας!


Οι Nothing But Thieves, το νέο μεγάλο ροκ συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής,έρχονται στην Αθήνα κυριολεκτικά στο απόγειο της καριέρας τους! Το πρόσφατο άλμπουμ τους “Dead Club City” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, πήγε κατευθείαν στο Νο1 των UK charts, δίνοντας τους τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, ενώ παράλληλα η συνεργασία τους με τους Purple Disco Machine και Duke Dumont στο “Something On My Mind” είναι ένα από τα
top hits της χρονιάς! To 2023 είναι η χρονιά-επιστέγασμα της εντυπωσιακής πορείας των Nothing But Thieves κατά την πρόσφατη δεκαετία, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams, τις περιοδείες τους να είναι διαρκώς sold out και τη μουσική τους να ακούγεται σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ).

Σε μια εποχή που η κιθαριστική μουσική σχεδόν απουσιάζει από το προσκήνιο, οι Nothing But Thieves είναι η μεγάλη ελπίδα της σύγχρονης Βρετανικής ροκ, χάρη σε έξοχα τραγούδια όπως τα “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry”, “If I Get High” και “You Know Me Too Well” που μας θυμίζουν τι σημαίνει arena act!