Δήμος Αθηναίων: γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο Φιλοπάππου

Κορυφώνεται το τριήμερο από 16 έως 18 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης.

καθαρά δευτέρα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δήλωσε: “Kαθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Μαρτίου, οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης μετατρέπονται σε ένα ατελείωτο πολύχρωμο γαϊτανάκι, με πάρτι για τα παιδιά, μουσικές συναντήσεις με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, αποκριάτικες διαδρομές με άρωμα παράδοσης. Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου είστε όλοι καλεσμένοι στον Λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα με μουσική, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δήλωσε: «Kαθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Μαρτίου, οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης μετατρέπονται σε ένα ατελείωτο πολύχρωμο γαϊτανάκι, με πάρτι για τα παιδιά, μουσικές συναντήσεις με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, αποκριάτικες διαδρομές με άρωμα παράδοσης. Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου είστε όλοι καλεσμένοι στον Λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα με μουσική, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα».

Καθαρά Δευτέρα 18.03

Λόφος Φιλοπάππου
11:00→ Μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων.
12:00→ Συναυλία από το συγκρότημα «Χάρισμα» και τον Ισίδωρο Πάτερο.

11:00→ Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην Κ.Α.Π.Α.Ψ)
Παραδοσιακό γλέντι με μουσική, χορούς και σαρακοστιανά εδέσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.
Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ