The Meet Market – Easter Edition | 27 – 28 Απριλίου 2024

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, η μέρα έχει μεγαλώσει και είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την Άνοιξη με το καθιερωμένο Meet Market Easter Edition στις 27 & 28 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

the meet market

Δύο συναρπαστικές ημέρες, ένα μοναδικό spot, τέσσερις διαφορετικοί χώροι – Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου, Αποθήκη & Κεντρική Αυλή – κατακλύζονται από μία ποικιλία μικρών θαυμάτων από 150+ μεγάλα #ΜadeΙnGreece μυαλά και στήνουν το ιδανικό σκηνικό για ένα διήμερο γεμάτο ψώνια, μουσική, ποτό, φαγητό, δραστηριότητες, συναντήσεις και δώρα!

Πάνω από 150 σχεδιαστές, καλλιτέχνες, μικροί παραγωγοί και συλλέκτες – ανάμεσα τους πολλά new entries – γίνονται νομάδες, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και μας ξεναγούν στη δημιουργική πλευρά της σύγχρονης Αθήνας. Καλοσχεδιασμένα ρούχα, ιδιαίτερα αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, homedeco αντικείμενα μοναδικής αισθητικής αλλά και τα πιο ιδιαίτερα φυτά για να στολίσεις το μπαλκόνι σου. Επιπλέον, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από αγνές πρώτες ύλες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο περιποιούμαστε τον εαυτό μας και, για όλους τους food lovers που εκτιμούν τα τρόφιμα απευθείας από την ελληνική γη, η κατηγορία tasting corner είναι γεμάτη από νόστιμους πειρασμούς που θα λατρέψετε. Αν τώρα αναζητάς τις πιο πρωτότυπες παιδικές δημιουργίες ή τις πιο ξεχωριστές λαμπάδες, μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει και για αυτό!

#livelovelocal

Street Food Lovers – σίγουρα θα θέλετε να κάνετε μία στάση για να δοκιμάσετε τις ethnik ή/και τις πιο παραδοσιακές προτάσεις που έχουν ετοιμάσει οι καντίνες για εσάς, να πιείτε μία μπύρα από τις εξαιρετικές ελληνικές μικροζυθοποιίες ή να δροσιστείτε με τα signature cocktails του Meet Market Bar εμπνευσμένα από τα φρούτα εποχής. Music heads, όπως πάντα, θα έχουμε non-stop dj sets από το opening μέχρι το closing, καλύπτοντας κάθε μουσικό γούστο. Little friends, εκτός από τις δωρεάν δραστηριότητες και παιχνίδια που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το καθιερωμένο Easter Egg Hunt, δηλαδή 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα σας περιμένουν να τα βρείτε για να κερδίσετε δώρα, αφού τα φέρετε στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης. Κι αφού είστε εκεί, μικροί και μεγάλοι, μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση του Meet Market όπου 3 τυχεροί κερδίζετε 3 καλάθια γεμάτα δώρα από όλους τους εκθέτες!

Γι’ αυτό λοιπόν, πάρτε ένα φίλο ή και όλη την οικογένεια και ελάτε στο Γκάζι για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις, βόλτα, ψώνια, φαγητό, μουσική διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. Έφτασε η ώρα της Πασχαλινής μας συνάντησης που οι urban lovers ξέρουν να εκτιμούν. Keep it local!

#TheMeetMarket: Mια νομαδική αγορά καινοτομίας και δημιουργικότητας. Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης & ευεξίας, τέχνης & διασκόμησης, είδη για το παιδί, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage αντικείμενα, street food, διαδραστικά παιχνίδια, DJ sets & θετικά vibes σε μια γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος.

Dj Lineup

ΣΆΒΒΑΤΟ 27/4/2024

12:00 – 14:00 DJ Booth

14:00 – 16:00 PipiDee

16:00 – 18:00 Afrogirl

18:00 – 20:00 Dr. Orange

20:00 – 22:00 George Garavellos

ΚΥΡΙΑΚΉ 28/4/2024

12:00 – 14:00 Winjer

14:00 – 16:00 DJ a/k/a Zegas

16:00 – 18:00 Mr. Gee

18:00 – 20:00 A@H20

20:00 – 22:00 Jim Captain

Kids Activites

Οι μικροί μας φίλοι έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουν ξεχωριστή θέση σε κάθε Meet Market. Μια θέση που μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά παίζοντας και μαθαίνοντας, όσο οι γονείς κάνουν μια βόλτα ανάμεσα στους εκθέτες. Οπότε, θες να έρθεις και σκέφτεσαι αν το Meet Market είναι το κατάλληλο μέρος για παιδιά; Σου απαντάμε με υπεύθυνα πως το Meet Market είναι το ιδανικό μέρος για όλη την οικογένεια.

Face-painting από τις Μουτζούρες

Σάββατο | 14:00 – 17:00
Κυριακή | 14:00 – 17:00

Πινέλα χοροπηδούν αγκαζέ με τα σφουγγάρια, αδημονούν στα χρώματα να κυλιστούν, με glitter να πασπαλιστούν, την Άνοιξη να φέρουνε στα παιδικά μουτράκια… οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά στο Πασχαλινό Meet Market!

Υπαίθριες δραστηριότητες από ΠΑΙΖώΝΤΑΣ

Σάββατο | 16:00 – 19:00

Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

Κηπουρική για παιδιά από Pots & Plants by b2mt

Κυριακή | 17:00 – 18:00

Φυτεύουμε σπόρους αρωματικών βοτάνων με τους μικρούς μας κηπουρούς. Ένα εργαστήριο κηπουρικής για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω!Θα εξερευνήσουμε τα μυστικά της φύτευσης, θα μάθουμε πώς να προσέχουμε τα φυτά και θα δημιουργήσουμε το δικό μας γλαστράκι.

Magic Show από Magic Tolto

Κυριακή | 18:00 – 19:00

Ο “χείμαρρος” της διασκέδασης παιδιών Magic Tolto παρουσιάζει μια διαδραστική παράσταση μαγικών γεμάτη στιγμές γέλιου, ενθουσιασμού και πραγματικής διασκέδασης!
Για ηλικίες: 4+