Menu

ΠΑΜΑΚ: Βιωματικά Σεμινάρια CMS του Γραφείου Διασύνδεσης

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα ακόλουθα δύο σεμινάρια Εκπαίδευσης στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας – Career Management Skills του Γραφείου Διασύνδεσης τα οποία θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Αίθουσα Συνεδρίων “Ηλία Ι. Κουσκουβέλη”. 

σεμινάριο φοιτητές

1. Τρίτη 28.05.2024 12:00 – 15:00 CMS 3f: Διαπολιτισμική δεξιότητα – Συμμετοχή ΕΔΩ

Βιωματικό Σεμινάριο του Γραφείου Διασύνδεσης με τίτλο: «CMS.3f: Διαπολιτισμική δεξιότητα στον εργασιακό χώρο» την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 (12:00 – 15:00) στην Αίθουσα Συνεδρίων (1ος Όροφος, Κτήριο Γ, Απέναντι από το Κέντρο Υπολογιστών).

Με το παρόν βιωματικό σεμινάριο επιχειρείται η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων διαπολιτισμικής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης καθώς το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον επιβάλει την κατοχή δεξιοτήτων διαπολιτισμικής αντίληψης και ευαισθησίας.

Θα μάθουμε να διακρίνουμε και να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που δημιουργεί το νέο πολυπολιτισμικό πλαίσιο με στόχο την εργασία, την κινητικότητα και την εξέλιξη.

2. Τρίτη 11.06.2024 12:00 – 15:00 CMS.3c: Elevator Pitch & Presentation Skills: πώς παρουσιάζω τον εαυτό μου για να φτάσω στην κορυφή – Συμμετοχή ΕΔΩ

Στο παρόν σεμινάριο θα παρουσιαστούν τεχνικές αυτο – παρουσίασης και παρουσίασης θεμάτων σε ομιλίες/εισηγήσεις. Ειδικότερα θα αναλυθούν οι ακόλουθες θεματικές:

  • Elevator pitch (λίγα λόγια και σταράτα)
  • Τεχνικές και εργαλεία δημιουργίας παρουσιάσεων

Leave a Reply

Exit mobile version