Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αγκαλιάζει ακόμα πιο θερμά το πιστό κοινό του και το 2024, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνδρομητική υπηρεσία FESTIVAL FRIEND προσφέροντας περισσότερες επιλογές και οφέλη.

φεστιβάλ αθηνών επιδαύρου

Αποκτήστε την κάρτα FESTIVAL FRIEND και απολαύστε προσφορές και εκπτώσεις εισιτήριων για πολλές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024.

Εξασφαλίστε μια ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να προσφέρετε την κάρτα FESTIVAL FRIEND ως Gift Card. 

Με τον μοναδικό κωδικό του barcode της κάρτας φίλου *ης, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την έκπτωση η οποία αντιστοιχεί στην κάθε κάρτα. Η έκπτωση είναι ατομική και ισχύει για ένα εισιτήριο ανά παράσταση. Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων ανά παραγωγή είναι ένα (1) ανά κάτοχο της κάρτας.

Αγοράστε την κάρτα FESTIVAL FRIEND εδώ   

*Στην προσφορά εντάσσονται:* 

  • Όλες οι παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στην Πειραιώς 260(εξαιρείται η ‘Αγαπημένη του κυρίου Λιν’), στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου,στο Ωδείο Αθηνών( Subset Festival), στο Κέντρο πολιτισμού ”Ελληνικός κόσμος”(εξαιρείται η συναυλία του ΜΑΖΟΗΑ), στο θέατρο Παλλάς,στο σύγχρονο θέατρο και στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής. 
  • Επιλεγμένες παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού* και το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.** 

FRIEND 50€ 

20% έκπτωση (σε έως και 20 εκδηλώσεις)

•10% έκπτωση σε όλα τα είδη πωλητηρίου του ΦΑΕ

•Προσκλήσεις σε βραδιές για φίλους

•Ενημερώσεις μέσω email για νέα και προσφορές του Φεστιβάλ 

•Αποκλειστική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε συγκεκριμένο Email account και 

•Early access σε περίπτωση που προκύψουν νέες θέσεις ή προστεθούν νέες ημερομηνίες σε εκδηλώσεις όπου έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια