Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε στον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, η  ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών «AUA Running Team», συμμετείχε στον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η ομάδα δρομέων «AUA Running Team», σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ), την Ομάδα Εθελοντισμού του Γ.Π.Α., καθώς και με το Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α. συμμετείχαν με πολυπληθή ομάδα δρομέων, αλλά και εθελοντών που ανέλαβαν αρχικά τη διανομή νερού στους συμμετέχοντες δρομείς και στη συνέχεια, τη δράση καθαρισμού της διαδρομής του αγώνα στο παραλίμνιο δάσος.

γεωπονικό πανεπιστήμιο

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας, Οικονομικών και Ανάπτυξης, κ. Θωμάς Μπαρτζάνας, Καθηγητής, συμμετείχε στον αγώνα, ως δρομέας γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους. Επίσης, η Αντιπρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Ελένη Μήλιου, Καθηγήτρια στήριξε τη συμμετοχή της ομάδας δρομέων του ΓΠΑ “AUA RUNNING Team” από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι  υποδειγματική ήταν η παρουσία της Εθελοντικής Ομάδας του Γ.Π.Α. , η οποία βραβεύθηκε για τη σημαντική προσφορά της.

Οι εντυπωσιακές εικόνες από την ομορφιά της διαδρομής μάγεψαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές υποδέχθηκαν θερμά την ομάδα δρομέων «AUA Running Team» και στο τέλος την βράβευσαν, καθώς αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή, απονέμοντάς της  αναμνηστικό δίπλωμα και κύπελλο. Η ομάδα δρομέων του Πανεπιστημίου ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές και τον Σύλλογο Δρομέων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα. Με αυτή τη συμμετοχή το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, μεριμνώντας παράλληλα και για τον καθαρισμό ενός τόσο κοντινού φυσικού τοπίου στον Νομό Αττικής.

Για φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/Hgk9XH4h21ybCxeC7 Να σημειωθεί ότι οι δρομείς στις φωτογραφίες φορούν τα κίτρινα  μπλουζάκια, ενώ οι  εθελοντές από το ΓΠΑ, τα μαύρα μπλουζάκια. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών «AUA Running Team» υπάρχει η σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/1348433342344417