Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: “Πληροφορική και Εφαρμογές”

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής προσκαλεί υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές για υποβολή αιτήσεων με σκοπό τη συμμετοχή στo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Πληροφορική και Εφαρμογές» που διοργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

πανεπιστημιο δυτικης αττικης μεταπτυχιακο


Σκοπός του ΠΜΣ «Πληροφορική και Εφαρμογές» είναι να εκπαιδεύσει αποφοίτους Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, Τμημάτων εκτός Πληροφορικής, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες Πληροφορικής σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών.

Το ΠΜΣ έχει διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Επιστήμη της Πληροφορικής και τις εφαρμογές της». Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών τμημάτων και πτυχιούχοι ΤΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 15 Ιουλίου 2024 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2024

Περισσότερα εδώ.