ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ the band – 27 Ιούλιου στη Νάξο

Το GETREED FESTIVAL παρουσιάζει τον Ιούλιο στη ΝΑΞΟ τους ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ. Αυτό τον Ιούλιο (27/07) θα βρεθούν στη Νάξο σε full band σύνθεση για να μας παρουσιάσουν με την δική τους μοναδική αισθητική, πως συνδυάζονται η μουσική προηγούμενων δεκαετιών όπως το ρεμπέτικο και τα λαϊκά, με τις έντεχνες μελωδίες και το hip-hop.

χατζηφραγετα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : 1ο Γυμνάσιο Χώρας Νάξου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Σωκράτους Παπαβασιλείου, 84300 Νάξος
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 20:45
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:45
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Προπώληση : 15€ more.com
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στην Είσοδο : 18€

Οι Χατζηφραγκέτα ξεκίνησαν ως μουσικό ντουέτο στην Αθήνα το 2007 αποτελούμενο από τους Βαγγέλη Χατζηγιάννη και Πάνο Φραγκιαδιάκη. Τραγουδούν σκονισμένες μελωδίες για χαμένες αγάπες και γκρεμισμένες ζωές πάντα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο όπου τους καθιστά τόσο ξεχωριστούς και αγαπητούς στο κοινό εδώ και 17 χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ:
Instagram: https://www.instagram.com/xatzifrageta_official…
Facebook : https://www.facebook.com/…/Xatzifrageta-official…/…
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCV4HfVBZWegbdbLil1tsVcg

Σχετικά με το GETREED FESTIVAL

Το GETREED κάνει τα πρώτα του βήματα το καλοκαίρι του 2024 στη Νάξο, ξεκινώντας την διοργάνωση μιας σειράς συναυλιών με τη συμμετοχή καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Η διοργάνωση αυτή φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Νάξου ενισχύοντας τον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα του νησιού μέσω της φιλοξενίας ενός ευρύ φάσματος μουσικών εκδηλώσεων που θα παρουσιάζουν σε κατοίκους και επισκέπτες ότι συμβαίνει στην σύγχρονη ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.
Η αρχή θα γίνει στις 27 Ιουλίου στον χώρο του 1ου Γυμνασίου της χώρας της Νάξου όπου θα φιλοξενηθούν οι Χατζηφραγκέτα. Στον ίδιο χώρο, στις 07 Αυγούστου θα εμφανισθεί η Νεφέλη Φασούλη και στις 17 Αυγούστου θα γίνει το 1ο GetReed Festival σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία της Μικρής Βίγλας με τη συμμετοχή των The Steams, Los Tre, Dury Dava και Cosmic Shadows.
Η παραγωγή των εκδηλώσεων αυτών θα γίνει από την ομάδα των Apollomuse Studio Productions και Blackspin Records σε συνεργασία με το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Νάξου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες διοργανώσεις και για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του GETREED FESTIVAL και ακολουθήστε μας στα social media:
Web Site: https://www.getreedfestival.com/
Instagram: https://www.instagram.com/getreedfestival/
Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=61560824588541
Email Επικοινωνίας : info@getreedfestival.com