Cisco Systems: χορηγεί 10 Υποτροφίες Πιστοποίησης CCNA σε Φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοινώνει με χαρά ότι η εταιρεία Cisco Systems χορηγεί 10 υποτροφίες σε φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση CCNA (Cisco Certified Network Associate).

cisco

Η πιστοποίηση CCNA είναι μια δημοφιλής πιστοποίηση που παρέχεται από την Cisco Systems, στοχεύοντας στην αναγνώριση της γνώσης και των δεξιοτήτων των επαγγελματιών πληροφορικής στον τομέα των δικτύων. Το πρόγραμμα “University of Crete CCNA Scholarships” καλύπτει το κόστος της εξέτασης και παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα eLearning της Cisco U. για την προετοιμασία για την πιστοποίηση CCNA.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Cisco Systems, ένας σημαντικός παγκόσμιος πάροχος λύσεων IT και δικτύωσης, πρόσφατα απόκτησε φυσική παρουσία στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΠΤΕΚ) και έχει ήδη προσλάβει απόφοιτους από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος αποφάσισε τη διάθεση έξι υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές και τεσσάρων σε μεταπτυχιακούς, βασιζόμενη στις επιδόσεις τους σε συναφή μαθήματα. Η επιτροπή που θα διαχειριστεί τη διαδικασία περιλαμβάνει τους καθηγητές Ξενοφώντα Δημητρόπουλο, Μαρία Παπαδοπούλη, και Πολύβιο Πρατικάκη.