To iMEdD International Journalism Forum 2024 ξεκινά σε λίγες ημέρες

Μετράμε αντίστροφα μέχρι την έναρξη της μεγάλης δημοσιογραφικής συνάντησης iMEdD International Journalism Forum 2024 στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

imedd forum

To τριήμερο forum πραγματοποιείται στον χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην οδό Πειραιώς 260, και θα καλύψει μέσα από συζητήσεις, workshops και προβολές, βασικά θέματα, όπως η ελευθερία του Τύπου, η τεχνητή νοημοσύνη, η δημοσιογραφία δεδομένων, η κάλυψη της κλιματικής κρίσης, η διαφθορά, ο πόλεμος και η βιωσιμότητα των μέσων ενημέρωσης.

Το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024 του iMEdD απευθύνεται σε δημοσιογράφους, ειδικούς των μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκούς και φοιτητές από όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά φέτος το Forum θα φιλοξενεί το UNCOVERED Conference 2024, το μεγαλύτερο διασυνοριακό συνέδριο ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ευρώπη, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, και θα περιλαμβάνει εκτός από μια σειρά σημαντικών συζητήσεων, και την απονομή του Impact Award του IJ4EU.

Το iMEdD είναι ένας μη κερδοσκοπικός δημοσιογραφικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2018 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Αποστολή του είναι η ενίσχυση της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της ανεξαρτησίας στη δημοσιογραφία.


Κάνε εγγραφή (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη).