Menu

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο EAIE 2024: Ενίσχυση των Παγκόσμιων Ακαδημαϊκών Συνεργασιών!

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση και Συνέδριο της EAIE (European Association for International Education) που πραγματοποιήθηκε στην Τουλούζη, Γαλλία, από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

πανεπιστήμιο κρήτης

Αυτή η κορυφαία εκδήλωση συγκέντρωσε επαγγελματίες ανώτατης εκπαίδευσης από όλο τον κόσμο και είχαμε την τιμή να είμαστε μέρος της ελληνικής αντιπροσωπείας, προβάλλοντας την αριστεία της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Νικόλαος Παπαιωάννου, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Παιδείας και επιδεικνύοντας τη δέσμευση της Ελλάδας στην προώθηση της διεθνούς ακαδημαϊκής συνεργασίας. Μαζί με τον κ. Παπαιωάννου, εκπρόσωποι από 12 εξέχοντα ελληνικά πανεπιστήμια και το Study in Greece ήταν παρόντες, προβάλλοντας την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εκπροσώπησαν η καθηγήτρια Μαρία Βαμβακάκη, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Ερευνητικής Πολιτικής, καθώς και η Ευγενία Σκουντάκη, Υπεύθυνη του Welcome Office. Η συμμετοχή τους είχε ως στόχο την ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών, την προώθηση της συνεργασίας και την ανάδειξη των μοναδικών ευκαιριών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε φοιτητές και ερευνητές παγκοσμίως.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να χτίζουμε γέφυρες με ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας πόρτες στη διεθνή εκπαίδευση και μοιραζόμαστε την πλούσια ακαδημαϊκή και πολιτιστική κληρονομιά που έχει να προσφέρει η Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Leave a Reply

Exit mobile version