Menu

Πανεπιστήμιο Κρήτης: υποδέχθηκε φοιτητές από το πρόγραμμα Erasmus+

Φοιτητές εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κατεύθυνση τόσο τις θεωρητικές όσο και τις θετικές επιστήμες επέλεξαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης ως ενδιάμεσο σταθμό στις σπουδές ή στην πρακτική τους άσκηση, για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους στα επιστημονικά πεδία του ενδιαφέροντός τους, να συνεργαστούν με διακεκριμένους επιστήμονες του Ιδρύματος, να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες, να γνωρίσουν ένα διαφορετικό πολιτισμό.

erasmus

Πάνω από 110 φοιτητές και φοιτήτριες θα διαμείνουν στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Το καλωσόρισμα οργανώνεται από τα κατά τόπους Τμήματα Διεθνών Σχέσεων, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Οι προγραμματισμένες δράσεις για τους φοιτητές Erasmus θα διαρκέσουν έως και τα μέσα Οκτωβρίου 2024. 

Την εκδήλωση οργανώνουν τα Τμήματα Διεθνών Σχέσεων και Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων. Συμμετέχουν το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και άλλες φοιτητικές ομάδες των δύο Πανεπιστημιουπόλεων (esn, Νοιάζομαι και Δρω, ΨΥΧΟΡΑΜΑ κ.λπ).

Leave a Reply

Exit mobile version