Menu

25 Χρόνια Ημέρες Καριέρας |  12 & 13 Οκτωβρίου 2024

Οι Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο διήμερο event για την εργασία, επιστρέφει για 25η χρονιά, φέρνοντας κοντά Ταλέντα και Εργοδότες και στηρίζοντας τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων

ημέρες καριέρας

Σε περιμένουμε να το γιορτάσουμε παρέα. 

Και πού ξέρεις… ίσως ο επόμενος Εργοδότης σου είναι εδώ!

Τι θα βρεις

Στις Ημέρες Καριέρας θα βρεις τα πάντα για την εργασία, σε ένα event!

Έλα κι εσύ, εάν ψάχνεις:

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να βρεις δουλειά για πλήρη ή μερική απασχόληση, είτε εάν ψάχνεις να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

 Αίθουσες Συνεντεύξεων

Κάθε Αίθουσα Συνεντεύξεων θα είναι γεμάτη από booths με HR επαγγελματίες top επιχειρήσεων που προσλαμβάνουν ενεργά και θα περιμένουν να σε γνωρίσουν μέσα από σύντομες 1:1 συνεντεύξεις.

Hall Top Εργοδοτών

Στο Hall Top Εργοδοτών θα βρεις VIP booths Κορυφαίων Εργοδοτών από ποικίλους κλάδους, που προσφέρουν ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Κορυφαίους Εργοδότες

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να γνωρίσεις Εργοδότες 100+ κορυφαίων εταιρειών, που λαμβάνουν δράσεις και παίρνουν πρωτοβουλίες για την ευημερία και την εξέλιξη της εργασιακής πορείας των ανθρώπων τους, παρέχοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Ομιλίες που εμπνέουν

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να μάθεις για τις εξελίξεις στο εργασιακό τοπίο και τις τάσεις για το Μέλλον της Εργασίας μέσα από τις ομιλίες. Μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις πολύτιμες συμβουλές για την εργασιακή σου ζωή από ομιλητές που είναι καταξιωμένοι στον τομέα τους.

Αμφιθέατρο Γνώσης

Στο Αμφιθέατρο Γνώσης (Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ») θα μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες που θα σε εμπνεύσουν για να κάνεις τα επόμενα βήματα στην καριέρα σου.

kariera.gr booth (στο Hall Top Εργοδοτών)

Έλα σε επαφή με τους ειδικούς του kariera.gr στο Hall Top Εργοδοτών και συμβουλεύσου τους για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την καριέρα σου.

Συμβουλευτική Καριέρας

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες καθοδήγηση για να φτιάξεις την καλύτερη εκδοχή του βιογραφικού σου, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και να σχεδιάσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ στα Social Media. Όλα αυτά, εννοείται δωρεάν.

Κάνε εγγραφή δωρεάν

Πότε;

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 (10:00-18:00)

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 (10:00-18:00)

Πού;

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα

Leave a Reply

Exit mobile version