Menu

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 30η έκδοσή του, πιο αισιόδοξο και πλούσιο σε δράσεις από ποτέ.

νυχτες πρεμιερας

Ο διεθνής θεσμός προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, αναδεικνύει νέες φωνές του παγκόσμιου σινεμά, παρουσιάζει στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων και διοργανώνει αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και παράλληλες εκδηλώσεις, δικαιώνοντας τη φανατική αγάπη των θεατών όλα αυτά τα χρόνια.

Το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2024.

Οι 30ές Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, CINOBO OPERA 1 & 2, ΑΣΤΟΡ, ΑΣΤΥ, ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΛΛΑΣ.
 

Είδη Καρτών*
 

Κάρτες των 5 προβολών – αξίας 35€

Κάρτες των 10 προβολών – αξίας 60€

Κάρτες των 20 προβολών – αξίας 90€
 

*μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών


* Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής.
Όλοι/-ες οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

** Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας ΔΕΝ εισέρχονται στις προβολές με επίδειξη της κάρτας. Αρκεί η έκδοση εισιτηρίων μηδενικής αξίας με χρήση του κωδικού της κάρτας.

β. Προπώληση
Η ηλεκτρονική προπώληση για τις κάρτες διαρκείας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 12:00: 

– Διαδικτυακά, στο more.com
και
– στα φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων (με κάρτα και μετρητά) 

Leave a Reply

Exit mobile version