Menu

Η Samsung Electronics Greece έφερε τη δύναμη του Galaxy AI στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skateboard

Η Samsung Electronics Greece, ως περήφανος χορηγός της φετινής διοργάνωσης του 2oυ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skateboarding, έδωσε δυναμικό παρόν στη διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 & 13 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεϊκου.

samsung

Κορυφαίοι αθλητές και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Η Samsung Electronics Greece με μήνυμα «ΔΕ ΜΠΙΓΚ εσκέιτ», ανέβασε τους παλμούς και εκτός ράμπας. Στο εντυπωσιακό Samsung Skate-Spot, μια γιγάντια σανίδα skateboard και μια ειδικά διαμορφωμένη ράμπα με πρωταγωνιστή το Galaxy Z Flip6 έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να απελευθερώσει τη φαντασία του και να απαθανατίσει τη στιγμή από κάθε δυνατή γωνία με τη FlexCam.

Οι επισκέπτες του Samsung Skate-Spot είχαν τη δυνατότητα να ποζάρουν για μια μέσω του Galaxy AI φωτογραφία αξιοποιώντας τη δύναμη του Photo Assist. Οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν τη φωτογραφία τους και με το Generative Edit, μεταφέροντας την πόζα τους πάνω στο Galaxy Z Flip6 cutout που ήταν τοποθετημένο στο χώρο. Επιπλέον, όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να ανέβουν πάνω στο ίδιο το installation του Galaxy Z Flip6 για μια επική φωτογραφία που μπορούσαν να λάβουν εκτυπωμένη ή μέσω Quick Share.

Leave a Reply

Exit mobile version