Η Νέα Υόρκη μετατράπηκε για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο της μόδας, καθώς το πολυαναμενόμενο σίκουελ «The Devil Wears Prada 2» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Lincoln Center. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, προσφέροντας μια στιγμή νοσταλγίας αλλά και απόλυτης κομψότητας, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία που άφησε εποχή.

Η Μέριλ Στριπ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Έμιλι Μπλαντ και ο Στάνλεϊ Τούτσι επανενώθηκαν με τρόπο που θύμισε στο κοινό γιατί το The Devil Wears Prada παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά fashion films όλων των εποχών. Η χημεία τους, το στιλ τους και η διαχρονική γοητεία τους έδειξαν πως ο χρόνος όχι μόνο δεν τους άγγιξε, αλλά τους έκανε ακόμη πιο επιβλητικούς.
Η Μέριλ Στριπ, τιμώντας την αυστηρή κομψότητα της Miranda Priestly, επέλεξε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί παλτό‑κάπα της Sarah Burton για τον οίκο Givenchy. Η εμφάνισή της, με αναφορές στους θρύλους της μόδας Αντρέ Λεόν Τάλεϊ και Άνα Γουίντουρ, ολοκληρώθηκε με ασορτί φουλάρι, δερμάτινα γάντια όπερας, μαύρα oversized γυαλιά και κοσμήματα David Yurman — μια εμφάνιση που απέπνεε δύναμη, κύρος και απόλυτη αυτοπεποίθηση.
Η Αν Χάθαγουεϊ, από την άλλη, επέλεξε ένα look εμπνευσμένο από την Andy Sachs, συνδυάζοντας νεανική φρεσκάδα με σύγχρονη κομψότητα. Η παρουσία της στο κόκκινο χαλί θύμισε την εξέλιξη του χαρακτήρα της — από την αθώα βοηθό της Miranda, στη γυναίκα που ξέρει πλέον ακριβώς ποια είναι και τι εκπροσωπεί.