Tι νέο θα δούμε στο σημερινό event της Apple;

Εντός ολίγων ωρών, και συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα, ξεκινά το μεγάλο press event τηςApple, στο πλαίσιο του οποίου αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες της δημιουργίες.

Εκείνο που οι αναλυτές θεωρούν δεδομένο ότι θα ανακοινωθεί είναι το νέο iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών καθώς και τον διάδοχο του iPad Air 2 που έχει καθιερωθεί να αποκαλείται ως iPad Pro mini, καθώς θα δανειστεί χαρακτηριστικά από τη μεγάλη έκδοση του iPad Pro.

Δεν μπορούμε ωστόσο να είμαστε σίγουροι για τίποτα, δεδομένου ότι ο αμερικανικός κολοσσός κρατάει τα μελλοντικά του σχέδια επτασφράγιστο μυστικό και τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί είναι από διαρροές.

Ποια είναι λοιπόν τα προϊόντα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα; 

αpple

iPhone SE

Το iPhone SE ή όπως αλλιώς ονομαστεί (iPhone 5se, iPhone 6c) είναι το πολυαναμενόμενο μικρό 4ιντσο iPhone για το οποίο μιλάμε εδώ και πολύ καιρό. Θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών και θα βοηθήσει την Apple να απευθυνθεί σε όσους θέλουν ένα κινητό με μικρότερη οθόνη. Το design είναι εμπνευσμένο από το iPhone 5s ενώ μέσα περιμένουμε να δούμε επεξεργαστή Apple A9, κάμερα 12 Megapixel με dual LED flash, μπορεί να έχει 4K video recording, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μνήμη RAM 1GB. Επιπλέον, φημολογείται ότι θα έχει ενσωματωμένο NFC, υποστήριξη Live Photos, μπαταρία 1642mAh αλλά όχι 3D Touch feature.

Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 3 χρωματικές επιλογές – Gray, Silver, Gold και μάλλον το ροζ θα αντικαταστήσει το Rose Gold.

Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 400 και 500 δολάρια.

————

Πηγή: sofokleousin.gr