ATHENS COFFEE FESTIVAL

Το πρώτο αθηναϊκό φεστιβάλ για τον καφέ και την κουλτούρα του, το οποίο απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ έρχεται στην Τεχνόπολη!

coffee

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι επιχειρήσεις εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας καφέ και συναφούς εξοπλισµού, θα µπορέσουν να έλθουν σε απευθείας επαφή τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και µε το ευρύ κοινό! Πρόκειται για ένα νέο θεσµό, αφιερωµένο στον καφέ και την κουλτούρα του, µε γαστρονοµικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και εµπορικό περιεχόµενο, στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών και αµερικανικών φεστιβάλ.

Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις εμπορίας καφέ θα υποδεχθούν τους 25.000 επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ που αναμένεται να επισκεφθούν το φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν ποικιλίες από τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία με διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεµινάρια και παρουσιάσεις και να συνοµιλήσουν µε έµπειρους roaster, ταλαντούχους barista, εξειδικευµένους αγοραστές και προσωπικότητες κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 13 Μαΐου: 14:00 – 22:00
Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαΐου: 12:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athenscoffeefestival.gr