Ο εαυτός μου κι εγώ!

Η πιο σημαντική σχέση που οφείλουμε να προστατέψουμε και να καλλιεργούμε στη ζωή μας για να είμαστε ευτυχισμένοι και για να μπορέσουμε να έχουμε όμορφες σχέσεις με τους γύρω μας, είναι η σχέση με τον εαυτό μας. Κανείς δεν θα νοιαστεί πιο πολύ για μας από μας τους ίδιους!

me

Γι αυτό κάθε πρωί ας χαιρόμαστε που ξυπνάμε και έχουμε την υγεία μας και όλη την μέρα μπροστά μας, μια νέα μέρα! Και όσοι από μας έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας,σωματικό η ψυχικό,μην το βάζετε κάτω! Να θυμόμαστε πως η ποιότητα των σκέψεων μας είναι καθοριστική για την ποιότητα ζωή μας.

Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο να είναι κανείς αισιόδοξος αλλά ένα χαμόγελο,αρκεί να μας αλλάξει τη διάθεση μας αρχικά. Και η αρχή, ως γνωστόν είναι το ήμισυ του παντός! Οπότε για να επιστρέψω στο θέμα του άρθρου αυτού,όλοι μας καλό θα ήταν να αφιερώναμε λίγο χρόνο έστω, σε μας και μόνο σε μας για να κάνουμε ότι πραγματικά μας αρέσει αλλά και για να χαλαρώσουμε!

 Και στο τέλος της κάθε μέρας,εκεί λίγο πριν κοιμηθούμε ας κρατάμε στην άκρη ότι μας προβληματίζει,κάθε είδους εκκρεμότητα  ας χαλαρώνουμε απλά, αν και το ξέρω και από μένα την ίδια ότι οι σκέψεις αργά την νύχτα είναι πάντα λίγο πιο επίμονες…εμείς είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί!!!

———-

Εύη Μακαβέλου