Ο κρίσιμος τελικός στο ΣΕΦ: Ολυμπιακός VS Παναθηναϊκός

Ύστερα από δύο συναρπαστικούς πρώτους τελικούς, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν σήμερα, Πέμπτη, το τρίτο τους ματς (19:30, OTE Sport 4).

Μπορεί το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη να σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις του Ολυμπιακού, ωστόσο κράτησε μέχρι τη στιγμή που επιβιβάστηκαν οι παίχτες στα αυτοκίνητά τους.

basket

Άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω πανηγυρισμούς, αφού ακολουθεί ο 3ος τελικός στο κατάμεστο ΣΕΦ.

«Ψυχραιμία είχα και πριν, και μετά το σουτ. Η σειρά των τελικών έχει ακόμα δρόμο. Ισοφαρίσαμε, κάναμε το 1-1. Στο πρώτο παιχνίδι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Στο 2ο παίξαμε καλύτερα, και αμυντικά, και επιθετικά. Στο τέλος μάς χαμογέλασε και εμάς μια φορά η τύχη» δήλωσε ο Σπανούλης στον OTE TV και ευχήθηκε να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία και ετοιμάζει τους παίχτες του να κάνουν νέο «break» στο ΣΕΦ και να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζήτησε να ξεχάσουν τον 2ο τελικό, την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και την τελευταία φάση με τον Σπανούλη, που τόσο μεγάλος θόρυβος προκλήθηκε, και να προσπαθήσουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού στο ΣΕΦ.

Πηγή: ethnos.gr