Στόχοι για το 2017!

Φεύγει μια χρονιά και έρχεται μια άλλη, το 2017. Και όπως κάθε χρόνο όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε μια ανασκόπηση για το τι ζήσαμε, τι θέλουμε να ζήσουμε και να μας φέρει το 2017!

newyear

Καταρχάς εδώ να πω σε όλους να έχουμε υγεία σωματική και πνευματική γιατί χωτίε αυτή δεν πάμε πουθενά.

Στη συνέχεια σίγουρα όλοι έχουμε διαφορετικά σχέδια και όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιηθούν. Αλλά τι περίπου περιμένουμε να γίνει ή και να συνεχιστεί στο πλάνο της ευτυχίας;

Σίγουρα θέλουμε να έχουμε δίπλα μας καλούς φίλους για να μοιραζόμαστε τις χαρές, τις επιτυχίες αλλά και τις λύπες μας. Να θέλετε να σας την λένε οι φίλοι σας γιατί θα το κάνουν για το καλό σας και ίσως βλέπουν κάποια γεγονότα πιο αντικειμενικά ως τρίτοι άνθρωποι.

newyear2

Επίσης θέλουμε αν και είναι δύσκολη η εποχή που ζούμε να έχουμε όλοι μας μια δουλειά κι αν μένουμε ακόμη με γονείς, όπως οι περισσότεροι νέοι να βγάζουμε τουλάχιστον τα δικά μας έξοδα.

Κι όσοι από μας ζούμε ακόμη τα φοιτητικά μας χρόνια ας βάλουμε σε μια σειρά τα μαθήματα για να ξεμπερδεύουμε λιγάκι πιο γρήγορα!

Για όσους δεν έχετε βρει ακόμη έναν ή μία σύντροφο αλλά το θέλετε πολύ σας το εύχομαι και σύντομα. Βέβαια να είστε από μόνοι σας και να νιώθετε ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι, να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και πιστέψτε με μετά θα έρθουν κι όλα τα άλλα για να είναι όπως λέμε το κερασάκι στην τούρτα!

Τέλος να μην ξεχνάμε και τα πιο ας τα πούμε μικρά πράγματα που όμως αξίζει να τα κάνεις και να τα ξανακάνεις. Για παράδειγμα ένα ταξιδάκι, ακόμη και στο εξωτερικό με τις ευκαιρίες που πλέον βρίσκεις συνεχώς.Επίσης να μάθεις μια νέα ξένη γλώσσα ή να ξεκινήσεις ένα χόμπι όπως είναι ο χορός. Να μαγειρέψεις ένα γλυκό, να κάνεις σκι, να βγεις κάπου που δεν έχεις ξαναπάει και να περάσεις τέλεια και όποια άλλη μικρή λεπτομέρεια εσένα σε γεμίζει.