Το FIFA World Cup 2018 στο doodle της Google

Συναρπαστικό θέαμα συνεχίζει να προσφέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Ρωσίας. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια είναι για ακόμη μια ημέρα στο doodle της Google.

Το φετινό Μουντιάλ έχει εντυπωσιακή εξέλιξη, πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια, όπως οι τέσσερις πρώτη αγώνες για τη φάση των «16». Η Γαλλία επικράτησε με 4-3 της Αργεντινής στο χορταστικότερο ματς της διοργάνωσης, ενώ την ίδια ημέρα (το Σάββατο 30 Ιουνίου) η Ουρουγουάη πέρασε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας με 2-1.

Χθες, Κυριακή 1η Ιουλίου, η ένταση και η αγωνία χτύπησαν… κόκκινο, καθώς τόσο η Ρωσία πέρασε την Ισπανία στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, σε αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, όσο και η Κροατία, που επικράτησε με τον ίδια τρόπο και παρόμοια διακύμανση του σκορ της Δανίας.

Σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται με ακόμη δύο αγώνες, αυτόν μεταξύ Βραζιλίας και Μεξικό στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), που επίσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στις 21:00 (πάντα ώρα Ελλάδας) το Βέλγιο κοντράρεται με την Ιαπωνία, σε ματς που φαίνεται να έχει φαβορί, αλλά οι Ασιάτες έχουν δείξει πολύ «σκληρά καρύδια».

Περισσότερα εδώ