Tι μπορεί να καταλάβει μία γυναίκα από τους φίλους του συντρόφου της;

Η ανδρική παρέα είναι σημαντική για τη γυναίκα διότι είναι εκείνη που την κάνει σταδιακά να συνειδητοποιήσει τι άνθρωπο έχει δίπλα της ερωτικά και φιλικά. Μερικές φορές είναι εκείνη που καθορίζει έως έναν βαθμό τα επιχειρήματα και τις θέσεις του άνδρα.

 

Οι ακόλουθοι τύποι πρέπει να γίνουν γνωστοί σε αυτήν, εάν δεν τους έχει αντιληφθεί από μόνη της, καθώς πρόκειται για λεγόμενα «σημάδια» προκειμένου να έχει τον νου της.

  1. Ο «πέφτουλας»: είναι ο τύπος που αντιλαμβάνεται τον κόσμο ως αρένα. Μια αρένα στην οποία αυτός είναι το λιοντάρι και κάθε θηλυκή ύπαρξη απλώς ένα ακόμα θήραμα. Τον συγχωρείς, ωστόσο, γιατί είναι «καλό παιδί». Δουλεύει ως PR σε μαγαζιά της παραλιακής.
  2. Ο «συνάδελφος»: ανήκει στο 0,0005% των ανθρώπων που δουλεύεις μαζί και μπορείς να πιεις ένα ποτό μαζί του χωρίς να κάνεις ούτε μισή αναφορά σε κάτι που να σχετίζεται με τη δουλειά σας.
  3. Ο «Εγγλέζος»: φυσικά ο χαρακτηρισμός «Εγγλέζος» είναι άκρως ειρωνικός. Ο Εγγλέζος αργεί πάντα, παντού και συνήθως χωρίς λόγο, ενώ ποτέ δε νιώθει άσχημα γι’ αυτό. Στα 20 χρόνια που τον ξέρεις άργησες μία φορά σε ραντεβού και ακόμα στο χτυπάει. Μόλις απολύθηκε γιατί αργούσε συνέχεια.
  4. Ο «φανατικός»: οι κολλητοί του Τσουκαλά θα μπορούσαν να στον περιγράψουν καλύτερα. Βασικά, είναι αυτός που του μιλάς για το μνημόνιο και στο γυρνάει στο οπαδικό με την ίδια μαεστρία που ντριπλάρει ο Τσόρι. Δουλεύει σε εταιρεία. Του προέδρου.
  5. Ο «γνωστός – κολλητός»: είναι αυτός ο τύπος που κάνεις παρέα μαζί του απλά και μόνο επειδή τον γνώρισες στο σχολείο. Εάν τον γνώριζες στα 28 σου πιθανόν να μην τον έκανες παρέα όμως η παιδική σας ηλικία σας έχει στιγματίσει και δε μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Δουλεύει ως ζαμπονοκόπτης σε γνωστό σούπερ μάρκετ.
  6. Ο «παντρεμένος» : ο τύπος αυτός μόλις παντρεύτηκε και είναι μέσα στα μέλια. Παράλληλα με τα μέλια, έρχονται και τα πρώτα απαγορευτικά. Δε μπορεί να έρθει για 5Χ5 κάθε Παρασκευή, δε θα δείτε όλους τους αγώνες του Champions League μαζί και τα στριπτιζάδικα θα ελαττωθούν αισθητά. Δουλεύει 4ωρο στα Jumbo και τα σαββατοκύριακα σερβιτόρος σε catering (πήρε δάνειο για να παντρευτεί).