9 + 1 Λόγοι γιατί οι φίλοι είναι ανεκτίμητοι!

filoi

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε. Είναι αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι που ξέρουν να αναγνωρίσουν από μια λέξη αν είμαστε χαρούμενοι, λυπημένοι, νευριασμένοι. Είναι αυτοί που ξέρουν τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει. Οι σωστοί φίλοι είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές, χαίρονται με τις χαρές και συμπαραστέκονται στις λύπες.

Να μερικοί λόγοι οι οποίοι υποδεικνύουν γιατί οι φίλοι είναι τα πολυτιμότερα διαμάντια.

  1. Οι πρώτοι που θα μάθουν τα νέα της ημέρας και θα μοιραστούν και τα δικά τους, είναι οι φίλοι σου.

  2. Έχουμε την άνεση να πούμε ότι βλακεία έχουμε κάνει χωρίς να μας κρίνουν.

  3. Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

  4. Έχουμε ερωτικά μπερδέματα και αδιέξοδα;; ο φίλος θα έρθει με δύο μπύρες και θα κάτσει να μας ακούσει (άσχετα αν επαναλαμβάνουμε τα ίδια ξανά κ ξανά).

  5. Οι έξοδοι με φίλοι αποκτούν άλλη διάσταση. Αν βγείτε και δεν γίνετε ρεζίλι κάτι λάθος κάνετε.

  6. Αν οι φίλοι σου δεν αποτελούν κακή συναναστροφή, δεν είναι άξιοι να αποκαλούνται φίλοι σου. Δεν πίνεις; κάποια στιγμή θα γυρίσεις μπουσουλώντας σπίτι. Δεν πας σε μπουζούκια;; κάποια στιγμή θα πας και θα γουστάρεις (μη σου πω ότι σύντομα θα τραγουδάς όλα τα τραγούδια απ’ έξω).

  7. Δεν θες να βγεις από το σπίτι αλλά οι φίλοι σου ξέρουν να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα κίνητρα για να σε βγάλουν και μάλιστα να πας τρέχοντας.

  8. Ανακαλύπτεις μέρη που μόνος σου δεν θα πήγαινες (πχ. Progressive Metal Gig)

  9. Δεν κινδυνεύεις να πέσεις σε κατάθλιψη όσο έχεις φίλους να σε ταρακουνάνε.

  10. Θα αποθανατίσεις στιγμές μέσα σε φωτογραφίες και θα σκέφτεσαι πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτούς τους φίλους. Τις τρελές αν τις κάνεις μόνος σου είναι επικίνδυνο σπορ, με φίλους μια τυπική παρασκευή.

Φίλοι, ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Χωρίς αυτούς θα ήμασταν άλλοι άνθρωποι. Τυχερός αυτός που ζει έχοντας συντροφιά του ανθρώπους που εμπιστεύεται και νοιάζεται.

filoi2