6+1 Τρόποι για να κολλήσει μαζί σου!!!

Τον θέλεις σαν τρελή και φοβάσαι μην τον χάσεις;;; Μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση!!!7 απλούς τρόπους για να κυριαρχείς μόνο εσύ στην καρδιά και στο μυαλό του!!!!

1. Μην είσαι δεδομένη

Ο άνθρωπος από τη φύση του δεν εκτιμάει κάτι μέχρι να το χάσει ή μέχρι να κινδυνέψει να το χάσει. Για το λόγο αυτό, το να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που να σε θεωρεί σίγουρη είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις.

2. Μην του κάνεις όλα τα χατίρια

Το να του κάνεις όλα τα χατίρια αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε καταστροφή. Κι αυτό γιατί πολύ απλά τον καλομαθαίνεις και σιγά σιγά θα ζητάει όλο και περισσότερα μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορείς να του προσφέρεις παραπάνω και το ξενέρωμα θα ναι το τέλος σας.

3. Κάνε τον να σε διεκδικήσει

Το να του παραδοθείς  αμαχητί είναι ένα στρατηγικό λάθος. Οι σχέσεις πρέπει να είναι μια συνεχής διεκδίκηση. Κάνε τον λοιπόν να σε διεκδικήσει και δεν θα χάσεις. Αν τον κάνεις να σε διεκδικεί, τότε σίγουρα θα σε εκτιμήσει περισσότερο όταν σε κερδίσει. Άσε που αν όλα του φαίνονται  εύκολα, πολύ πιθανόν να χάσει το ενδιαφέρον του.

4. Μην απαντάς στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματα του αμέσως

Ακόμα και αν θέλεις να απαντήσεις σαν τρελή στο μήνυμα που σου έστειλε, προσπάθησε να περιμένεις λιγάκι. Το περίμενε πάντα δίνει μια μαγεία στην όλη φάση, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το ενδιαφέρον.

5. Κάνε τον να ζηλέψει

Άλλη μια μέθοδος για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου είναι να τον κάνεις να ζηλέψει. Η ζήλια πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά αρκεί βέβαια να μη το παρακάνεις.

6. Φτύσε τον λιγάκι

Έχε στο νου σου την έκφραση “Οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε“. Έχε τον μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Μην το παρακάνεις διότι θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

7. Το κρεβάτι

Ο έρωτας περνάει και από το κρεβάτι. Τόνισε τα sexy στοιχεία σου, βάλε φωτιά και κάψε το κρεβάτι σας. Επιστράτευσε κάθε μέθοδο, προκειμένου να μετατραπείς στο απόλυτο αντικείμενο του πόθου του.