New week!Πώς θα ξεκινήσεις δυναμικά!

Δευτέρα ξανά, δουλειά, γραφείο, πρωινό ξύπνημα, τρέξιμο, κίνηση στους δρόμους, άγχος, είναι μερικές από τις καταστάσεις που βιώνουμε οι άνθρωποι στην αρχή κάθε βδομάδας σχεδόν.

new week ξεκίνα δυναμικά

Μετά από ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο, ελπίζω, Σαββατοκύριακο, πρέπει να μπούμε ξανά στο mood της δουλειάς και γενικά της γρήγορης δυστυχώς καθημερινότητας.

Όμως επειδή εμείς δεν πτοούμαστε εύκολα, σου έχουμε εδώ μερικά tips,ώστε να ξεκινήσεις δυναμικά αυτή τη φορά την εβδομάδα σου, με όρεξη και χαρά!

1. Προσπάθησε την Κυριακή το βράδυ να κοιμηθείς νωρίς ώστε να μη σου λείπει ύπνος την Δευτέρα το πρωί, και να ξυπνήσεις με την άνεση σου.

2. Όσο πιο νωρίς σηκωθείς από το κρεβάτι σου τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχεις να φας και πρωινό για να πάρεις την απαραίτητη ενέργεια.

3. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για το τι εκκρεμότητες εχεις μέσα στη βδομάδα,τι ραντεβού, κ.τ.λ. για να μη ξεχάσεις κάτι ή αγχωθείς τελευταία στιγμή.

4. Άσε ελεύθερο ένα απόγευμα μέσα στη βδομάδα μόνο για σένα,χωρίς να κάνεις τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να ηρεμούμε κάπου κάπου από τη πίεση και τις υποχρεώσεις και να χαλαρώνουμε με τον εαυτό μας.

5. Τέλος αν υπάρχει κάτι που το αναβάλλεις εδώ και καιρό, από κάτι απλό π.χ. ένα καφέ μέχρι κάτι πιο σημαντικό, προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να το βάλεις στο πρόγραμμα σου.