Όλες οι όμορφες στιγμές τελειώνουν γρήγορα, ρίσκαρε και κράτησε τες ζωντανές!

Όταν κάτι φτάνει στο τέλος του δεν θες να το συνειδητοποιήσεις, μέχρι που απλά έρχεται μια στιγμή που χάνεται τελείως κάθε ίχνος του οπότε απλά συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως πάει… τέλειωσε.

Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, τον καθένα κάτι ξεχωριστό είτε αυτό είναι μερικές μέρες διακοπών είτε είναι ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις, είτε κάποιες στιγμές που έζησες και δεν ήθελες να τελειώσουν..

και μένουμε με μια γλυκιά γεύση στο στόμα που σιγά σιγά χάνεται και ξεχνιέται..

Έχουμε την ψευδαίσθηση ότι όλα γύρω μας θα παραμείνουν στάσιμα σε αυτό που ζούμε την δεδομένη στιγμή.Μα η ζωή αλλάζει συνεχώς τους ρυθμούς της ανεξέλεγκτα και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στους εκάστοτε.

Σίγουρα θα γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω. Οι αναμνήσεις σε πλημμυρίζουν…

Μα δεν είναι κακό να αναλογίζεσαι αυτές τις πολύτιμες στιγμές. Αυτό το χαμόγελο που αποτυπώνεται στα χείλη σου όταν τις σκέφτεσαι μπορεί να είναι πηγή δύναμης και αισιοδοξίας.Το μέλλον που έρχεται άγνωστό.

Ζεις το ρίσκο κι την περιπέτεια. Μόνο αυτό.

Σημασία έχει να ζεις πραγματικά την κάθε σου στιγμή γιατί μερικά πράγματα είναι σπάνια και συμβαίνουν μονάχα μια φορά…

Βγές απο τα όρια σου και μην χάνεις ούτε μια στιγμή απο την ζωή σου μην αναλογίζεσαι συνεχώς το μέλλον γιατί χάνεις το τώρα.

Κάνε αυτό που θές χωρίς να σε ενδιαφέρει, απλά κάντο μην αφήσεις απωθημένα στην ζωή σου.Και που ξέρεις ίσως όταν ρισκάρεις να πετύχεις πολλά περισσότερα απο αυτά που περίμενες.

Κανείς δε θα έρθει μπροστά στα πόδια σου για να σου στρώσει το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία. Είναι ένα έπαθλο που κερδίζεται.

Απλά ζήστο!”