Ξεπέρασαν τις 500 οι εγγραφές για τη 13η «Ημέρα Καριέρας» στις Σέρρες

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προσελκύσει η 13η «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει η ΔΥΠΑ το ερχόμενο Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο Philippos Xenia στις Σέρρες, καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 500 αρκετές μέρες πριν την εκδήλωση.

δυπα

Υπενθυμίζεται ότι στην «Ημέρα Καριέρας» Σερρών θα συμμετάσχουν 35 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-serres

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, επίπλων γραφείου, επεξεργασίας ξύλου, βιοκαυσίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, κέντρα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, βιοτεχνίες, εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών κ.ά.

Στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme