Υποτροφίες από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το “Stelios Philanthropic foundation”

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2023 – 2024.

υποτροφίες δούκα

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης – Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης – Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% – 50% – 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Ειδικά για τους μαθητές που ολοκληρώνουν, φέτος, τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να φοιτήσουν στο International Baccalaureate, προσφέρονται 2 πλήρεις 100% Yποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης με την πολύτιμη υποστήριξη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα 1984 και του Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.org).

Οι υποτροφίες που προσφέρει το Stelios Philanthropic Foundation ξεκίνησαν πριν από 8 χρόνια με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και έκτοτε έχουν δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε άριστους μαθητές να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα Εκπαιδευτήρια Δούκα προκειμένου να φοιτήσουν στα πιο γνωστά πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ημερομηνία Εξετάσεων: Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Leaders Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».