Champions League: επική πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στη Γαλλία!

Αυτό κι αν ήταν επική πρόκριση! Ο Παναθηναϊκός χθες απέναντι στη Μαρσέιγ, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 2ο λεπτό, όμως κατάφερε μαχόμενος να πάρει την πρόκριση.

παναθηναικός

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Μαρσέιγ έβαλε και δεύτερο γκολ όταν ο Κλος έστρωσε με χαμηλή σέντρα την μπάλα στον Ομπαμεγιάνκ.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με 2-0 εις βάρος του και με όλους τους οιωνούς εναντίον του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και στο 51ο λεπτό ο Βιλάνε σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Λόπες. Στο 76ο λεπτό ο Παλάσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με πασέ ενώ στο 77ο λεπτό από κόρνερ του Μλαντέντοβιτς ο Γεντβάι έκανε την κεφαλιά αλλά ο Λόπες απέκρουσε.

Οι πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω, έπαιξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γκεντουζί βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο ψύχραιμος Ιωαννίδης έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην παράταση υπήρξε μία πρωτοβουλία κινήσεων για την Μαρσέιγ η οποία όμως δεν εξελίχθηκε σε κάποιο γκολ και έτσι καταλήξαμε στα πέναλντι. Εκεί οι πράσινοι ήταν εύστοχοι, τεράστια και η συνεισφορά του Μπρινιόλι που απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Γκεντουζί.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις εδώ:

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός 2-1 (3-5 πεν.) | Highlights- Champions League 23/24- 15/8/23 | COSMOTE SPORT